Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Patriciamv3 woog op het moment van schrijven 110.90 kg (bmi: 35.40).

Ik ben nu sinds Dinsdag bezig en ben 1.34 kg kwijt en ben erg in mijn nopjes erover want lig zelfs elke keer iets voor op het afvalplan, dat geeft me moed en goede zin elke morgen weer.
Ik ben me ook bewust ervan dat het ook eens minder zal zijn maar dat maakt de blijheid nu er nu niet minder op :-)
had Dinsdag en Woensdag alleen crackers, komkommer, kaas met n ei en boullion gegeten, en een keer kellogs k, en gisteren een beetje aardappelen zonder jus en zonder vlees en komkommersalade met n ui, gemaakt van dieet mayo een heel klein beetje.
Ik drink geen wijntjes meer en nog maar 1 á 2 kopjes kofie per dag, ik heb frisse fruit light drank waar ik 1 á 2 glaasjes per dag van neem en genoeg water, en dat is knap want ik vind het niet eens lekker en krijg er juist een hongerig gevoel van.
Het is wel moeilijk om je hongergevoel savonds te negeren en met honger naar bed toe te gaan, in de avonden drink ik dan om iets warms in mn buik te hebben en calorie-arm is zoethoutthee, dat is de enigste thee die ik lekker vind zonder suiker.
Het begin is er, en dankzij mijn afvalplan is het makkelijker voor mij want ik streef elke dag naar dat gewicht van het plan, en normaal zou ik er zelf een kilo vanf wilen hebben, wat soms moeilijk is.

Onbekend
April 12, 2008 om 01:21
:zonnekoekje:Wauw! goed zeg!!
Heel bewust bezig! Jouw grafiek wordt straks een glijbaantje, haha
Goed idee trouwens die bouillon.. dat is 's avonds ook wel eens lekker om op te warmen en houdt de pit erin!
:02prettigweekend:
April 12, 2008 om 17:55
Dank jullie wel, jullie zijn lieverds, ik kanm heel magertjes op internet nog (mijn excuses) ik zit via draadloos opgepikt signaal, aan einde van deze maand heb ik zelf weer internet, dan is t probleem opgelost.
Heb vandaag 2x gegeten, de 1e x 3 crackers met kaas en komkommer en de 2e x pannekoek met spek, en oja wijn, kon het tolch niet laten het weekenddat wijntje, morgen weer strenger eraan
Ik was gisteren 101.7 en vandaag 101.8 en was niet bepaald geamuseerd, maar had gisteren friet gegeten maar een klein beetje en met dieet mayonaise pfff.
Niks en niemand kan me kisten, al doe ik tot het einde van dit jaar erover, die 75 kg zal ik bereiken ;)
Onbekend
April 15, 2008 om 16:35
:bloem:Heel goed! gewoon doorzetten!
De eerste tijd is het lastigst. Een nieuw eetpatroon ontwikkelen dat prettig aanvoelt en flink in beweging.. dat wil ook goed helpen.
Als je internetverbinding weer in orde is, is het misschien de eerste tijd handig om je gegeten calorien hier in de tabel op te schrijven en ook wat je aan calorien verbruikt. Dat is aanvankelijk veel werk, maar het loont de moeite, omdat je dan inzichtelijk krijgt wat erin en eruit gaat. En waar je je aandacht op wil vestigen. Want om het nu alleen via de weegschaal te doen is zo achteraf kijken.
In ieder geval weer veel succes deze week!!:-)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan