Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

BerithM woog op het moment van schrijven 76.10 kg (bmi: 27.29).

:hello2:

Deze week is een wisselvallige week uitgaande van mijn afval plan. :|
Het is de meest moeilijke week van de maand van de vrouw. :-| Nou, dan weten mijn vrouwelijke buddies, al hoe laat het is!
Ik probeer me in te houden, maar smacht naar zoet en snacks.
De ene dag gaat het me goed af en de andere keer is het een koekje te veel en een snack 's avonds waar ik super van geniet. :nouhoor:
Ik weet als ik het mezelf niet toesta, dat ik anders ga vreten en dat wil ik ook niet. Dus ik ga af en toe akkoord met mijn verlangen van mijn hormonen en soms kan ik het weerstaan. :violent: Woensdagavond wel weer last gehad van buikgriep (spontaan), waar het vandaan kwam weet ik niet, maar ik voelde me de volgende dag weer super slank!:grinnik:
Vanaf morgen wordt het weer reilen en zeilen om kids weg te brengen en zelf op tijd op de afspraak te zijn en pas zondag avonden zal ik pas weer thuis zijn.:genieten:
Dus met een beetje geluk morgenochtend wel een gewicht, maar geen dagboek, waarschijnlijk doe ik dat zondagavond als ik nog tijd en puf heb!:owow: :shy2:
Ondertussen ben ik nog steeds snotterig en je wil niet weten, maar door heel het huis liggen papieren zakdoekjes in alle soorten en maten.:hatsjoe:
Tja, ik durf geen voorspellingen te doen voor morgenochtend. :fatzo: Ik denk dat ik wel ben aangekomen, maar ik merk er weinig van aan mijn broeken.
Mijn humeur is, (zoals altijd)ondanks mijn hormonenweek, super optimistisch, vrolijk, opgewekt en ik heb al diverse malen op mijn werk gehoord (aan de telefoon): Wat klink je toch vrolijk?! Dan zeg ik iedere keer: Mag dat niet dan?
En dan moet ik iedere keer lachen.
:lacheuh:
Ik geniet van het super weer in Brabant en dat de klok een uur vooruit is gegaan dat merk je dan meteen. Ik geniet van alle kanten samen met mijn kids. :genieten: Voor het weekend wordt wisselvallig weer voorspelt, maar het maakt mij niet uit als ik maar kan genieten.:whoepie:
Voor iedereen: Geniet met mate van jullie weekend en stuur, als het weekend zon brengt, wat naar jullie!

:vooruitgang:

:kusje:
:berithm:

PS Voor mijn buddies met kinderen:
Goed idee; speelgoed dat je nooit hoeft op te ruimen en een mooi versiersel voor de oren, want ze werken toch nooit en een die grote gaten aan de zijkant is ook zo zonde! :haha:

April 12, 2008 om 03:14
Berith,

Je lijkt mij een aangenaam en optimistisch persoon. Alleen al het lezen van je dagboek maakt mij al vrolijk. En daar je mijn leeftijd en lengte hebt, zal ik wel nog af en toe van je dagboek komen genieten.
Alleen al het gevoel dat je niet alleen bent en bondgenoten hebt, is al een steun om vol te houden.:hoera!:

groetjes,
Blijke (Frulletje)
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan