Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 3, 2005

Jessica81 woog op het moment van schrijven 130.00 kg (bmi: 41.97).

Als 1e: IEDEREEN EEN HEEL GOED EN GEZOND 2005 TOEGEWENST!!!

Zo, alweer de derde dag van het nieuwe jaar. Ben de jaarwisseling goed doorgekomen. Bij mijn schoonouders geweest, was erg gezellig!!! Om 12u een paar mooie sierpotten aangestoken, was echt heel gaaf. Tegen kwart voor 1 snachts naar huis gegaan, hondje thuisgebracht en op de fiets weer op pad. was om half 6 thuis en lekker onder de wol gekropen. De volgende dag nog even langs familie geweest. Dat was me t dagje wel weer. 's Avonds bij de buren kreeg ik te horen dat een jongen die 1 straat naast me woont ernstig was verwond door vuurwerk en in t ziekenhuis lag. Gistermiddag las ik dat die jongen is overleden...... Dat zet je toch wel weer even aan het denken over vuurwerk........
Nu nog even over de lijn:
Tussen kerst en oud en nieuw ging het weer even de verkeerde kant op. Een handje chips hier en een lekkere koek daar.... Maaaaaaar vanaf vandaag is het weer helemaal gebeurd met al dat lekkers!!! Gewoon 3 maaltijden per dag en een keer fruit, ontbijtkoek of yoghurt tussendoor. Verder niks meer!!!
En nog een goed nieuwtje: Oud&nieuwjaarsnacht heb ik om half 5 mijn laatste sigaret gerookt!!!!!! Ben dus nu "al" 2 en een halve dag gestopt!!! Hoop dat ik het vol zal houden, ik ga er in ieder geval wel voor!!

Groetjes Jessica

January 4, 2005 om 05:45
Hoi Hoi,

Hoe is het aquarobiccen bevallen?

:knuffel: Saskia

De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan