Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Kimmie2408 woog op het moment van schrijven 136.40 kg (bmi: 42.10).

125.9 woog ik vanmorgen
dat betekend dus dat ik deze week 1.2 kilo ben kwijt geraakt.
ik ben tevreden met het resultaat. mede doordat ik de hele week eigenlijk alleen maar thuis ben geweest.
ik heb namelijk vocht in mijn knie en verder dan de deka en primera op de hoek kwam ik niet! dus veel bewegen zit er niet in!
wel raak ik dus ongeveer 0.3 per dag kwijt en daar ben ik erg blij mee. ik moet vandaag precies nog 100 dagen dus als ik zo door ga dan haal ik die 110 kilo wel ( in het weekend val ik nooit af dus 70dagen 0.3 kilo is 21 kilo dan zou ik uitkomen nu op 105 kilo dus komt wel goed! (je hebt natuurlijk altijd dagen dat het minder gaat!)

ook is het de bedoeling om binnenkort weer te gaan sporten. niet heftig hoor. gewoon met een vriendin 1 avondje in de week. alleen die vriendin zit nu midden in een verbouwing maar daarna beginnen we. is ook weer goed voor mij want dan kan ik nog ff wat kilo's verliezen voor ik mijn enkels en knieen weer op de proef stel!

nou lieverds allemaal een fijn weekend toegewenst

liefs

:kiroma:

:deoverwinning:

Onbekend
April 11, 2008 om 08:53
Hey ! Bedankt voor je berichtje ..

Met de hoofdpijn gaat het ook steeds een stukje beter .. zeker nu de rust in mn hoofd een beetje begint weder te keren !
Maar wat een goed resultaat heb je geboekt zeg deze week ! Lekker hoor .. Hou dat goede gevoel vast en je bent zo bij die 120 !
Voor mij begint het echt een magische getal te worden inderdaad. Eerst vloog ik onder die 120 zo door naar de 117.8 in no-time en had ik zo iets van .. jeetje dat is goed gegaan, meest bij die mijlpalen (135, 130 en 125) ging het een beetje stroef. Maar bij de 120 dus ook .. haha, maar volgende week ga er echt onder proberen te knallen en dan door naar de 115 ! Heel fijn weekend and keep up the good work !!

:mariz:
Onbekend
April 18, 2008 om 05:06
Ik zie in je header 125.1 staan !! Die 125 komt nu echt in zicht ! Nog even en je haalt mij in ..
Ik had dus duidelijk geen plannen voor het weekend, maar heb heel rustig gedaan. Toen ben ik deze week in een flinke eetdip geraakt waar in vandaag ga proberen uit te komen. Voorlopig loopt de ochtend redelijk goed.
Nu op naar de middag....
En dan lekker weekend !!

:mariz:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan