Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Rebecca woog op het moment van schrijven 64.10 kg (bmi: 22.44).

Oke, goed, het moet maar...

Ik heb een nieuwe weegschaal gekocht, omdat ik op mijn analoge toch echt geen achter de komma kon zien en het dus maar standaard afrondde naar beneden.. maar dat mag dus niet meer..

1 probleem, 1 GROOT probleem: die nieuwe laat je zo ongeveer 3 kilo zwaarder wegen dan de oude.. Geen idee welke ik moet geloven. Kleine troost: mn vriend vond ook dat ie opeens wel erg veel woog op die nieuwe, dus er is nog hoop..

Maar doordat ie me zoveel laat wegen durf ik het hier niet op te schrijven, ondanks dat ik het al sinds 2 april weer bijhoudt.. het gaat met ups en downs.. misschien moet ik het maar gewoon WEL gaan opschrijven, dan staat het er, en is het dus ECHT ZO!

Met afvallen gaat het dus niet echt super, sporten doe ik wel goed en denk wel genoeg, maar dat eten he :s ik hou teveel van chocola, en ondanks dat ik helemaal niets lekkers koop voor in huis (knap he :P) haal ik het wel ergens anders vandaan, op mn werk bijvoorbeeld, maar dat moet maar eens afgelopen zijn..

Tot nu toe vandaag wel goed gegeten: twee boterhammen en een plak ontbijtkoek en straks neem ik nog iets van fruit of yoghurt en dan avondeten (lasagna, maar een heel klein beetje) en dan ga ik mn nachtdienst in (wat ook killing is, maar ga gewoon de hele nacht alleen maar stuk ontbijtkoek eten, verder niets en dan zie ik morgen wel weer wat ik weeg...)

Zondag weer tenniscompetitie, vandaag en gisteren weer dik een uur getraind, dus dat gaat wel lekker! na de competitie beginnen de toernooien dus met een beetje mazzel sta ik dan zo'n 3 a 4 keer per week een wedstrijd te spelen op de baan, wat je uiteraard veel meer kcal kost dan een trainingspartijtje. Eigenlijk wil ik nog voor het seizoen begint gewoon weer 58 wegen op deze weegschaal (dus dat is zo'n 55 a 56 op een NORMALE weegschaal??). Moet mn streef dus maar even bij gaan stellen!

Ik heb weer nieuwe moed, ik ga NU mijn gewichten invullen, AAAAAAAAAAH!!

Hele dikke kus en please blijf me steunen ;)

Dikke kuss rebecca

April 11, 2008 om 11:03
Lieve Rebecca! :bloem1::bloem:

Ik vind het super dapper van je dat je toch je gewicht ingevuld hebt!! Ik heb dat eerder ook gehad met die verdomde weegscha(a)l(en)... Ze geven altijd meer aan dan de oude... Ik weet dat het erg moeilijk is, maar tis inderdaad wat je zegt... Eerst de confrontatie aangaan, dan komt de rest vanzelf.

Chapeau dat je zo veel sport! Probeer het eten een beetje los te laten. (Ow shit, volgens mij klink ik nu een beetje te belerend :ffdenken:) Door het sporten compenseer je enorm veel! Wat heerlijk dat je nu zo veel de baan op kan. Sinds ik met je schrijf, begin ik ook steeds meer de kriebels te krijgen om een balletje te gaan slaan. Ik heb enorm veel zin om weer te gaan tennissen. Volgens mij tennis jij wel op hoog niveau, of niet? In mijn tijd (Hoor mij nou... Ik lijk wel een ouwe doos :bloos:) was ik D1. Dat is nu -7- geloof ik, of niet?

Geniet van je weekend en heeeel veel succes zondag!

Dikke kus, Snoetje
:lente7:
April 18, 2008 om 12:28
Heej Reb!!:bloem::bloem1::tulpje:

hoest ie hier?
Leuk weekend voor de boeg? Of moet je werken?
Heerlijk weertje wordt het. Super als je zondag in het zonnetje :zon2: kunt tennissen.

Kus, Snoetje
:margriet:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan