Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 11, 2008

Fleur234 woog op het moment van schrijven 83.00 kg (bmi: 30.86).

Morgen naar de kine...
Ik kijk er naar uit. Ik wil geholpen worden. Ik wil eindelijk weer deftig gaan afvallen. Ik wil weer 68 gaan wegen, en ik vind het zo vreselijk dat ik de laatste vijf maanden die zes kilo ben bijgekomen ondanks al mijn inspanningen.
Natuurlijk wil ik er niet meer bij blijven stilstaan. Elke dag is voor mij een nieuw begin, een nieuw hoofdstuk, en ooit moet het lukken.

Ik heb het nummer van de obesitaskliniek van het UZ Leuven op zak. Als ik binnen enkele maanden nog steeds geen resultaat zie, wordt het weer een resem onderzoeken: scans, bloed, magnetische scans,...
Ik hoop dus maar dat ik toch wat ga afvallen..

Het gewicht dat ik heb ingevuld moet met een korreltje zout genomen worden.. toen ik opstond om naar het toilet te gaan woog ik 74,7. Na het toilet, een uurtje later (ik was nog een uur in bed gekropen om te slapen) woog ik nog 74,2. Waarschijnlijk weeg ik in werkelijkheid meer dan dat, maar dat kan me gestolen worden!

Verder.. De stress zit me zeer hoog. Donderdag heb ik een concert dat gequoteerd wordt. En ik weet dat ik er nog teveel werk voor heb. Volgende weken heb ik trouwens elke week minstens één zo'n concert..

Er zijn nog dingen die mij op de kast jagen dezer dagen, sommige lees je op mijn blog (astridst.wordpress.com), zoals vandaag mijn vader, die mijn adrenaline ook weer hoog de lucht heeft ingestuwd.

Ondertussen zit ik te lezen in het boek van Dr. Phil over gewichtsverlies. Ik heb veel aan de hoofdstukken die gaan over gerichte sturing van je gedachten enzo, maar niks aan de hoofdstukken over eten en sporten. Zijn schema's zijn veel minder streng dan de mijne. Als ik die nu ga volgen, kan je me binnen twee maand wel rollen.

Voor de rest ben ik vooral moe, en voel ik heel wat stress, maar ik wil er volop voor gaan. Ik kan dit overwinnen, al kost het me tonnen geduld, wilskracht, zweet en tranen.

Het ZAL lukken.

Kusje.

April 11, 2008 om 16:20
Hey meisje

ik kom gewoon even langs om je veel succes te wensen met je afvalproces !

you can do it !!!!

Schitte
April 12, 2008 om 01:53
Bij mij gaat het heel goed, gelukkig. Boven verwachting zelfs.......

Enneh, laat je me even weten hoe het was vandaag?!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan