Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, January 3, 2005

Mises woog op het moment van schrijven 106.90 kg (bmi: 32.99).

BLÈÈÈÈH!!
Ik baal even heel erg. Sinds een paar dagen heb ik problemen met onze internetaansluiting. De USB-poort blijkt kapot te zijn. Een vriend van ons kwam om het probleem te verhelpen. Die bood ik een plakje cake aan. Ik had zondag een cake gebakken met onze meiden. Niks van genomen. Tot vanavond. De cake stond nog in de oven en leek me een beetje uitgedroogd. Aangezien ik gasten niet graag uitgedroogde cake voorzet, sneed ik er een dun plakje af. Plus nog een dikke plak voor hem. In plaats dat ik nou die dunne, droge plak in de prullenbak mik, eet ik het zelf op! STOM STOM STOM! En ik was nog wel zó van plan om vandaag weer een euro te verdienen! Oh, ik baal er echt van!! En het was nog niet eens lekker ook...
Verder loopt het ook al niet zo geweldig. Oud en Nieuw viel me behoorlijk tegen zonder papa. Morgen gaan we mam helpen om zijn boeken uit te zoeken en de kasten op zijn werkkamer verder op te ruimen.
Morgen ga ik ook een netwerkkaart kopen voor de laptop zodat ik weer relaxed kan internetten. Ik zit nu met de laptop op schoot, op een boek, met de USB-stekker ondersteund met een oude telefoonstekker zodat hij goed contact maakt. Irritant. Sorry hoor, ik ben vandaag gewoon niet zo gezellig geloof ik.

January 4, 2005 om 05:38
ik zag net jouw oproep staan op het forum. doordat het hier zo druk is, zie ik af en toe door de bomen het bos niet meer, zodat ik mensen toevoeg op mijn vriendenlijst, en ze zodoende kan volgen. eeekkk, ik zie nu dat er al 4073 mensen hier zijn, een paar maanden gelden was dat nog 700! enne, soms uit gewoonte iets pakken, dat ken ik...:ja: mijn truc is dat ik mijn foto op mijn dikst uit heb vergroot en op de snoepkast heb geplakt. elke keer is het ff schrikken, maar het werkt wel! succes ermee, meid! enne, mag ik jou in mijn vriendenlijstje zetten? (+)
January 4, 2005 om 05:49
Hoihoi! Zag net je berichtje op het forum. Zo vind je elkaar dus; lekker lezen en doorklikken. Je krijgt zo vanzelf wat 'bekenden' met wie je vaker berichtjes mee uitwisselt. Succes, niet teveel inzitten over dat dunne plakje cake he! met frisse moed weer verder.
:kus: Tammie
January 4, 2005 om 06:19
:hallo:

Las net je berichtje. Ach computers he...af en toe zou je ze uit
het raam kieperen...

maar goed om even op je vraag terug te komen zo gezond doe ik niet
hoor neem 4 plakken brood ongeveer per dag met mager beleg en warm
eten met een mager toetje en 1 keer in de 2 weken een patatje..op zaterdag.

Anders lees even mijn eetdagboek...wel van een paar weken terug hoor...
want de afgelopen weken heb ik een pauze ingelast in verband met al
die feestdagen.

Nou groetjes en succes....ik volg je.....en als je niet je best doet
:zweep::zweep:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan