Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, April 18, 2008

Anna59 woog op het moment van schrijven 62.80 kg (bmi: 23.35).

Het gaat best weer goed momenteel nu dat ik weer wat strenger ben ga je het eindelijk zien en dat hoor ik nu ook van andere om me heen, dus het is waar. Ben ik blij mee! Geloof nu ook écht dat het in de winter maanden iets moeilijker is dan zo vlak voor de zomer. Verder was/is het deze week best heel spannend. Zag eindelijk weer eens een huisje bij de wonigbouw voorbij schieten waar ik graag zou willen wonen. Op mijn houdige portiek zijn de meeste oudste bewoners al verhuisd en omdat die meestal met twee of meer personen waren, was er veel meer voor hun beschikbaar dan voor mij. Er komt maar drie keer per jaar iets waar ik op mag en wil reageren maar meestal grijp ik er net naast omdat er veel urgentie,s en lokaal maatwerk zijn. Er zijn nu in mijn portiek van de 15 woningen, 10 buitenlands. Werkelijk bijna allemaal even aardig écht waar, maar ik voel me niet helemaal meer "thuis". De woning waar ik als één persoon op mocht reageren is wat groter en lijkt op een eens gezins woning. Een maisonette met zeer groot balkon! Stond de hele week op nummer een maar één dag voor sluiting komt er een urgentie voordringen helaas. Ben dus heel benieuwd maar als ik urgent zou zijn , zou ik deze woning niet laten schieten dus ik reken maar mergens meer op, dan kan het alleen nog maar mee vallen. Ga er dit weekend maar even lekker tussen uit en wacht op eventueel bericht! Allemaal een fijne Mei vakantie met hopelijk mooi weer!

:kussie: Anna:poes2:

Heb niets meer over het huis gehoord dus ik denk dat dat over zal zijn helaas. Ze willen meestal meteen verder verhuren dus het duurt nu al te lang. Nu maar weer wachten op de volgende "kans" pfff.


Onbekend
April 19, 2008 om 11:32
Hoi Anna,

Wat fijn te lezen dat je na wat gewichtsdipjes nu weer in de lift (naar beneden dan he) zit. Klinkt raar hè?
Een haat-liefde-verhouding met mijn weegschaal?
Nee zo ervaar ik het eigenlijk niet.
Als het te bond wordt, ga ik er gewoon en poosje niet op staan.
Hoef ik me ook niet elke keer te ergeren.

Maar ik heb ook wel periodes gehad dat ik tig keer per dag op dat ding ging staan. Heb je helemaal niks aan, maar je wilt dan zo graag een daling zien.......
Nu sta ik er hoogstens 1 keer per dag op.
Ik weet (door het wegen) wat ik eet en weet ook meteen of het goed of te veel was. Is het goed, vertrouw ik erop dat de schaal naar beneden gaat, en dat gebeurt ook.

Ik wil graag dat gezonde voeding de basis is, maar ook niet te streng.
Deze week is het allemaal heel erg goed gelukt. Ik ben er zeer tevreden over.

Lieve Anna ik wens je nog een fijn weekend en veel succes weer in de komende week.
:liefs: :kl64:
Onbekend
April 25, 2008 om 03:44
FIJN WEEKEND!!!!

Ik kan me voorstellen dat je je op een gegeve moment niet zo meer thuis voelt als je leeftijdsgenoten weg trekken.
Hopelijk krijg je de kans om te verkassen.

:liefs: :kl64:
April 25, 2008 om 11:24
Hoi Anna,

Bedankt voor je berichtje!!! Ik ben er zelf ook reuze blij mee... eindelijk is het dan zover!!! Eigenlijk wil ik nog terug naar de 78 dan heb ik voor mezelf afgesproken dat ik soort 2 kilo marge hou... en er dan voor zorgen nooit meer zo zwaar te worden.

Dus voorlopig zal ik zeker nog veel op valtaf te vinden zijn, tja na 2,5 jaar blijf je wel plakken he... dus we houden zeker contact.

Bij jou gaan er ook weer kilo's af, succes ermee hoor... stabiliseren is moeilijker dan afvallen dat heb ik inmiddels wel geleerd.

Toch ga ik mezelf zo verwennen met gerookte kipfilet en banaan :D:D

Fijn weekend!!!

Liefs, Anne82
Onbekend
April 29, 2008 om 04:43
Hoi Anna,

Hoe gaat het nou? Ik las dat het met je gewicht weer de goede kant op gaat. Maar heb je nog iets gehoord over de woning waar je op gereageerd had?
Met mij gaat het momenteel supergoed wat kilo's betreft, daar ben ik helemaal superblij mee.
Nog bedankt voor jou berichtjes!!

Groetjes KaatjeB
:thinkpositivealways:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan