Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 21, 2008

Geschreven door Terugnaar70

:bonjour: buddies en andere afvallers,
Voorlopig hier een kleine stagnatie, zoals voorspeld door Dukan en mijzelf na die Hele Grote Uitspatting van vrijdag! Had gehoopt :duimen: op een onsje of 2, maar dat zit er dus nog niet in.
Dukan zegt dat dat soort uitspattingen werken als een naald in een ballon, maar dat vind ik een rare vergelijking! :uh: De ballon wordt eerder opgeblazen .....
Kortom, vandaag weer eens wat groenten en morgen met 1 been op de weegschaal en dan zal die wel minder aangeven....:!:
Gisteren ook al geen topdag in de winkel en tot overmaat van ramp ook na midi de hele verdere dag regen, dus het zit even niet mee... Maar er valt verder niets te klagen, uiteraard :cool:
Straks verder met de laatste schoonmaak, want het is nog steeds geen weer om te schilderen.
:eenprettigedag:,:totmorgen01:
B.J.

April 21, 2008 om 17:02
Bonsoir Betty Jo,

Uit mijn reactie in jouw dagboekje kun je sluiten, dat ik af en toe hetzelfde gewicht invul, terwijl het misschien wat meer is. Maar gisteren was dat niet het geval en vandaag ook niet.
Ik heb ook ongeveer vier maten kleding in de kast hangen maar heb nu alles wat te groot was weggedaan. Zelfs mijn winterjas, alhoewel ik daarbij nog even geaarzeld heb. Ik houd helemaal niet van kleding kopen dus ik kijk wel link uit voor ik weer aankom.
Uit alle reacties te lezen vinden mensen het gek, dat ik de :weegschaalblauw: meeneem op vakantie. Ik doe dat al jaren en geniet er niet minder om, in tegendeel. Ieder diertje zijn pleziertje denk ik dan maar. Ik duim :duimen: voor je dat er morgen weer wat af is. Niet teveel, anders ga je mij inhalen...... (Mag best, hoor.)
Is het nog steeds zulk petweer :hondenweer: bij jullie? Hier was het vandaag echt voorjaar. Jammer alleen dat we wederom tot 17.30 uur bezig waren met het examen. Woensdag nog, en dan is het gebeurd:pf:.
Zet hem op :totmorgen:
:welterusten:
Lotti
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan