Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 21, 2008

Jiskje69 woog op het moment van schrijven 108.70 kg (bmi: 38.06).

:hallo2: allemaal,
zo ik ben blij dat het weekend weer om is.
Het was echt een snaaiweekend, was aan het werk en dan kan ik ook alles wel eten wat me voor handen ligt.:ergboos:
Ben zondag geheel door geslagen, heb theebiscuits, drop en wat niet meer opgegeten.
Drop ging met handen vol de mond in en ook de biscuits gingen 1 voor 1 naar binnen, rol was op.
:grrrrrr: wat is dat weer een mislukt weekend.
Hopelijk krijg ik het weer onder controle.
:jiskje69:

April 27, 2008 om 06:04
Hoi Jiskje,
:shy2:
Voor je je afvraagt... WIE IS MISSYISSIE OOK ALWEER???... Sorry, sorry... ik ben wel heel lang na m'n laatste bericht van het Valt.af toneel verdwenen!!! Het is een te lang verhaal om hier te vermelden... (lees als je zin hebt maar m'n dagboek). Het komt er in het kort op neer, dat m'n hoofd niet zo naar diëten stond en ik dus ook confronterende berichtjes maar even niet wilde lezen en vooral wilde beantwoorden!!! Resultaat... een aantal kilo's erbij!!!
Inmiddels is de knop weer aardig om, heb ik het vetrouwde eetdagboek er maar weer es bijgepakt..., dat werkt voor mij toch echt het beste!!! En ben ik sinds gisteren weer 'superbraaf' met m'n inductie begonnen!!! We zullen zeggen... voor de laatste zware loodjes van het afvalplan!
:schijnheilig:
Ik lees dat jouw afvalplan met een beetje passen en meten prima naast het mijne kan liggen... Zullen we afspreken dat we mekaar wat actiever een handje helpen!
Allereerst een tip voor jou met je weekend-snaaiprobleem...
Als je toch lekker 6 kleine maaltijden per dag mag eten... waarvoor verwen je jezelf dan in het weekend niet met minimaal 3 wat luxere tussendoorhapjes... Bijvoorbeeld even een lekkere gevulde salade met bijvoorbeeld gerookte kipfilet of tonijn uit blik of wat dan ook in jouw dieet past. Ik weet niet of je op een caloriebeperkend dieet zit. Als je mij wilt uitleggen hoe het ideale voedingspatroon eruit ziet, mail ik je wel wat leuke recepten en tips om in het weekend lekker, maar wel verantwoord, te kunnen 'snoepen'!!!

Nou meid, ik heb met mezelf afgesproken dat ik vanaf nu weer wekelijks m'n resultaten hier op Valt.af zal bijhouden! Uiteraard houdt dat ook in dat ik weer regelmatig de dagboekies van m'n buddies zal aanvullen met m'n gebrabbel...

Liefs en bedankt voor je lieve steunbetuigingen van de afgelopen tijd!!!

Dikke kus, MissyIssie :oy:
April 28, 2008 om 15:40
Hé Jiskje!!!
:hallo3:
Bedankt voor je lieve berichtje... en ja we moeten echt vaker contact houden voor steun, de schop onder de kont.. of gewoon goeie tips!!!
Ik heb er vast weer één voor je... lees het Atkins- of South Beach boek! Daarin lees je precies wat te doen met koolhydraten of juist de beperking ervan... Het is namelijk een hele andere manier van eten... Ik wil je best helpen om je wegwijs te maken... maar het is echt belangrijk dat je je inleest in de materie!!! Tis niet een kwestie van alleen de aardappelen, rijst, pasta, brood enz. uit je dagelijkse menuutjes te schrappen... Tis variëren met andere groentes, geen fruit eten!!!, en misschien wel vetter eten dan je normaal gewend bent. Hierdoor heb je juist geen last van de vervelende trek tussendoor... en als je wilt snacken... kun je je bordje vullen met kaas, kippekluifjes, gehaktballetjes... enz enz!!!
:holy:
Ik kan me voorstellen dat dit nu even een mindere periode voor je is... En juist deze droevige dagen zijn een groot gevaar voor snaaiers als jij en ik!!! Misschien moet je het ff toelaten, misschien moet je jezelf vermannen... Ik kan je niet adviseren, mijn vader is, zoals je weet, ook niet zo lang geleden overleden. Ik ben in de 'gelukkige' omstandigheid dat ik in verdrietige periodes geen hap door m'n keel kan krijgen!!! Juist de rest van de tijd... loert voor mij het gevaar!!!
:wilnietkijken:
Ik wens je i.i.g. heel veel sterkte de komende dagen... en ik wandel op je verjaardag nog wel ff in je dagboekie langs!!!
Dikke kus voor steun!!! En we gaan er heus wel komen hoor meidje!!!
MissyIssie :oy:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan