Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, April 21, 2008

Twix2 woog op het moment van schrijven 83.80 kg (bmi: 25.30).

MAANDAG 21 APRIL 2008:

Goeiemorgen allemaal! Ik heb net eventjes in de dagboeken van de buddies zitten lezen en naar jullie grafieken gekeken, maar niet normaal zeg, wat gaan jullie allemaal goed!!! Allemaal gefeliciteerd met jullie onsjes/pondjes eraf!! :klappen:

Ik heb vanaf dinsdag zitten vreten en ben er nog niet helemaal mee gestopt. Alhoewel, sinds zaterdag ben ik langzaamaan ziek geworden (ben vandaag dus ook thuis :ziek2:) en zowaar ben ik minder gaan vreten. Mooie bijkomstigheid dus hahaha. Ik zit nu nog steeds niet op m'n twee liter water per dag, en groenten eet ik nu ook niet. Wat dan wel? Nou gewoon niet zo veel, maar wel brood met kaas en dat soort dingen. Dus geen Prodimed. Vanochtend woog ik 85, dus het viel me nog mee na zoveel dagen vreten.

Morgen moest ik op controle bij Marjolein, maar ik ga het afzeggen omdat ik ziek :hoestdrank: ben. Geeft me natuurlijk gelijk even de kans om de 'schade' weer in te lopen. Nou buddies, gaan jullie vooral allemaal zo goed door!! :Imgood: En over een paar dagen ben ik ook weer serieus van de partij! :schopondermijnkont:
groetjes,
:twix2:

April 21, 2008 om 17:14
Hoi Twix,

Baalen dat je ziek bent! Heel veel beterschap, mijn jongste ligt ook met 40 graden koorts in bed. Nou ja, als het voor de lijn een beetje helpt is het toch nog ergens goed voor.
Het was echt gezellig vorige week. Ik las net dat je nu eigenlijk niks hebt voor op je nieuwe spijkerbroek. Ik denk dat dat rode ruitjasje er wel leuk op zal staan, en anders weer shoppen als je weer beter bent. Jammer dat je nu de deur niet uit kan, kun je je gave jas niet showen.

Wij zijn dit weekend wezen zeilen en ik heb dus weer niks aan de lijn gedaan en zelfs iedere avond uit gegeten. Vanmorgen weer aan de sanaslank. Toen ik op de weegschaal ging vanmorgen, ok, na 2 glazen water, een kop thee en een dessert, zag ik 77.....! Daar schrok ik toch wel van dus ik hoop dat er morgen echt al wel wat af is. Ik moet deze week echt streng zijn want zaterdag moet ik mijn galajurk aan en die moet wel dicht kunnen. Over 2 1/2 week wil ik ook mijn zwarte jurkje aan kunnen en die zit nu best wel strak, dus echt even heel streng. Ik denk er zelfs over om op die fiets in onze slaapkamer te stappen..... Ja, ik ben echt geschrokken!! Maar goed vorige week en dit weekend is wel heel leuk en gezellig en lekker van eten en drinken geweest.

Nou, nogmaals veel beterschap en pak meteen het lijnen voor deze week op, nu je toch niet zo veel trek hebt, zet hem op!!
Groetjes Marielle
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan