Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Tinie14 woog op het moment van schrijven 77.40 kg (bmi: 27.42).

Hallo allemaal!!
Volgens mij heb ik nú een nieuw dagboek, ik kom vanzelf overal achter.
Vanmorgen wéér gewogen en was weer 77.4 kilo , het zelfde als gister en eergister.
Niks meer en niks minder en ik verwacht dat ik tóch wel eerdaags iets na beneden zal gaan want ik hou mij mooi aan die 1600 of 1700 Ckalorien en beweeg goed.
Ik val meestal in pieken en dalen af, heel stom eigenlijk , maar de piek van zwaarder zijn was nu maar 4 ons en geen 6 of 8 ons wat ik óók wel eens heb, onverklaarbaar.
Maar wij doen vandaag wéér ons best en proberen tóch om er weer iets af te krijgen maar het gaat tóch niet meer zo soepel als toen ik net met het lijnen begon hoor, het gaat duidelijk trager.
Minder Kcalorien eten zie ik óók niet zo zitten omdat ik mij daar ook niet meer fit bij voel.
Ik ben veel koud en als ik minder ga eten momenteel ga ik mij slap voelen, dus gewoon geduld hebben tot dat het er vanzelf weer langzaam af gaat.
Het is vandaag weer zonnig weer dus dáár gaan wij weer eens lekker van genieten.

Jullie ook allemaal suxxes met het lijnen vandaag.

Groeten Tinie!!

April 23, 2008 om 03:11
:hallo2: Tinie,
Ik zie aan je grafiek dat het bij jou idd ook in pieken en dalen gaat. Bij mij is dat net zo. En ook als je het goed doet, komt er bij mij zelfs soms iets bij. Dan denk ik dat de mensen dat niet geloven en denken dat het aan mij ligt en ik wel teveel heb gegeten, maar ik weet dan dat dit niet zo is! Frustrerend. Maar jouw manier is wel de beste hoor, heel langzaam maar zeker. Maar je moet er wel een sterk karakter voor hebben, want het gaat langzamer en dan zou je de moed kunnen verliezen é. Hoe slanker je ook wordt, hoe langzamer de laatste kilootjes eraf gaan é. Minder eten moet je zeker niet doen.:goedzorgen: Als ik te weinig eet, dan heb ik het ook vaak koud, en voel me zwak. Da's een teken dat je meer vitamines nodig hebt é! Deze week gaat ook minder goed dan vorige week bij mij, maja... O ja, ik heb jou nog maar een keer als mijn buddy toegevoegd, maar blijft "éénzijdig", heel raar, heb ik met andere buddies niet. Heb jij wel andere buddies in je lijstje staan? In elk geval, goeie moed meid, ik denk aan je als ik het moeilijk hebben, we gaan er allemaal samen voor:braaf:!! Knuffel! Mamatjexxx:haveaniceday:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan