Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

GarField000 woog op het moment van schrijven 100.20 kg (bmi: 32.35).

Goede morgen ...

:garfield1:

Ik ben nog erg moe. Ik ben gisteren veel te lang bezig geweest met mijn jaarverslag. Er klopte iets niet en ik moest alles weer doorlopen om de fout te achterhalen. Uiteraard heb ik het wel gevonden, maar hierdoor ging de pc pas na 12en uit, en toen moest ik nog brood klaar maken, met de hond wandelen en douchen ...... Dus pas rond 1 uur op bed ... en om 6 uur ging de wekker weer ....... Gaaaaaaaaaaaaaaaaaap.

Gisteren kon ik het niet laten ... ik stond buiten met de hond na het avondeten ..... en het was zo lekker ... ik dacht ... waarom ga ik niet een klein stukje skeeleren ... (nu ik het zeg moet ik dit nog invullen op de site, en ook het fietsen nog ...)
Dus de skeelers aangetrokken .... en naar buiten ....
Het voelt wel heel anders hoor. Die oude hadden een harde schoen dus je had altijd steun aan je enkels .. das nu een stuk minder ... dus was wel ff wennen ... maar ze rollen heeeeeeeeeeeeeeeeerlijk :)

Met mijn gewicht gaat het hopelijk wel goed. Ik heb me er bij neergelegt dat ik wat aangekomen ben .. en als ik goed mijn best doe weeg ik vrijdag netjes weer 85.2 ... en anders ben ik maar aangekomen.
Kijk als je op gewicht bent, je schiet een keertje uit in een weekend ofzo, en je doet de rest van de week normaal en je bent dan weer op gewicht is het prima. Dan weet je zelf ook dat je een keer 'gek' mag doen ... maar als je aan het afvallen bent is het niet fijn. Maar dit geeft wel perspectief voor de toekomst. In ieder geval voor mij. Dan weet ik dat ik af en toe wel een keer chocolade mag eten .... of een Pizza (ow wat heb ik daar zin in .... donderdag moet ik alleen eten ... zal ik? Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D nog niet.)

Ik lees vanmorgen in de DAG dat in New York restaurants op hun menukaart het aantal kcal. per gerecht moet plaatsen .... Das is ook een goed idee voor in nederland ..... en dan als kok puzzelen om het gerecht lekker gezond te maken/houden ....

Iedereen een fijne dag .... geniet nog een dag van het mooie weer ...... Ik hoorde dat het alweer bijna voorbij is ...

:garfield000:

April 23, 2008 om 06:17
:oy:

Het positief gevoel straalt er weer vanaf bij jou, zelfs als je te weinig geslapen hebt :grinnik:
Goed hoor, met je skeelers en zo. En een uitschieter nu en dan moet idd kunnen, dat werk je er nadien gewoon weer af :aaioverbol:

Bedankt voor je lieve berichtje.
En om te antwoorden op je vraag: er is nooit sprake geweest van 'kiezen bij wie hij wou wonen' want we hadden een week-week regeling. Ik had al wel een tijd door dat hij bij zijn vader zo'n beetje in alles zijn zin mocht doen, en dat hij dat leuker vond (tja, hoe zou je zelf als kind zijn?). Maar ik had nooit verwacht dat hij ons op die manier zou behandelen. Je eigen kind dan nog :janken:
Maar goed: ik moet ook verder, pijn of niet!!

Succes met alles weer en hopelijk zie je idd de 85,2 weer :duimen:

:kussie:

Katsumi :zen2:
April 23, 2008 om 17:15
Hey Marcje :)

Jij komt ook nooit bijgeslapen zo. Zwaar weekend gehad en niet bij kunnen tanken. Ja dan ben je op de helft van de week natuurlijk erg moe. :)

Erg fanatiek van je dat je bent gaan skeeleren. Je was natuurlijk ook wel erg nieuwsgierig erna of ze een beetje lekker liepen.
Maar je had natuurlijk ook kunnen kiezen om even op de bank je ogen dicht te doen. :)
Volgens mij weeg jij met je drijfkracht vrijdag gewoon weer 85,2 kilo. Dat aankomen zal wel meevallen, daar zorg je wel voor.

Ik ben helaas wel 3 onsjes bij gekomen. Maar daar denk ik maar niet meer aan. Ben mijn dagboekje weer in aan het vullen. Dan let ik toch beter op de calorietjes.

Slaap lekker voor zo en droom zacht.....

kusjes
:daantjes:
April 23, 2008 om 17:19
Even nog een berichtje van mij.....
Je hebt er ook 2 bij mij geplaatst en dacht zo natuurlijk uit de rode sterren te komen. :) Hahhha, dus niet.

Ennn.... smakelijk eten voor morgen alvast. (pizza?????)

Nou,doeiiiiiii

:hug: Daan
April 24, 2008 om 02:05
Goeiemorgen

Ik zou blij zijn je als Buddy te hebben dus ja, je mag me toevoegen aan je buddylijst.

Volgens dat schema moet ik 3 x per week lopen telkens met 1 dag tussen en na elke reeks van 3 lessen heb ik 2 dagen rust. Mijn loopdagen zouden dinsdag, donderdag en zaterdag worden omdat me dat beter uitkomt.
Ik doe het op m'n eentje dus ik loop waarschijnlijk alleen. Mijn zus zou het wel samen met mij willen proberen, maar die zit met (permanente) lymphevatproblemen aan 1 van haar benen na een verkeersongeval en het zou dus kunnen dat lopen voor haar niet de aangewezen sport is. We zien wel.

Een calorielijst in de restaurants zou inderdaad niet slecht zijn. Als ik 's middags al eens warm eet op mijn werk zit ik ook al te denken "hoeveel kcal zou dat nu zijn". Je kan je eten daar moeilijk beginnen wegen hé.

:volmaakt:
:babe01:

Groetjes
April 24, 2008 om 15:47
he Garfield, bedankt voor je berichtje.. ja t gaat redelijk goed.. vervelend genoeg is mijn laptop echt aan vervanging toe en zit ik dus erg weinig op de valtaf site.. t lijnen gaat nog steeds maar wel in een heeeeeeel traaaag tempo... nou ja doe t ook niet superstreng dus... maar voel me beter in mijn vel.. nou succes verder en tot volg x

groetjes trommelmeisje
April 24, 2008 om 18:05
Hey halloooo

Hoe gaat het met je....
Morgen moet je weer wegen. Ben benieuwd of je weer op je gewicht van vorige week bent.

ik ben nog niet zo lang thuis. We hebben die workshop inpakken gehad. Dt was erg leuk en zinvol. Echt leuke ideeen opgedaan.

Ik heb vandaag een goede dag gehad. Me netjes gedragen. Jij ook...

Een dikke :hug:

:daantjes:
April 25, 2008 om 03:34
Hey garfield,

Ik zat net in de afval top zoveel te kijken en we zitten ongeveer in dezelfde categorie ;)

Je hebt al een mooi resultaat bereikt dus ga zo door!!

Groetjes van
Bergop
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan