Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Ellen1974 woog op het moment van schrijven 104.80 kg (bmi: 37.13).

:witteflag: :n:ou, ze is er weer hoor :witteflag:


ALLEMAAL ONTZETTEND BEDANKT VOOR JULLIE BERICHTJES IN MIJN DAGBOEK, HET ZIJN ER ALLEEN ZOVEEL, DAT IK ER NIET ALTIJD MEER OP KAN REAGEREN :sorry:


:h:et lijkt erop dat de dippen elkaar maar op blijven volgen. :z:o had ik er in het begin van het afvallen helemaal geen last van .... zo nu wel.
:d:an merk ik dus toch, dat ik zo weer in het oude ritme kan vervallen, want de rem is er dan gewoon weer af hoor en eet zo maar weer lekker door
:(
:d:e :weegschaalrose: wil ik dan ook niet zien :bang: ..... de welbekende struisvogel politiek :kopinhetzandsteken:
:m:aarrrrrrrr afgelopen maandag weer op dat "ding" gaan staan om te zien hoe die toch wel weer omhoog was gegaan (niet verwonderlijk hoor)

:h:et punt was dus maandag weer aangebroken om er weer op te gaan letten. :m:'n streven is toch om 1 aug. 75 kilo te wegen, zodat ik een flinke speling heb om niet meer boven de 80 kilo uit te komen.
:n:u hoop ik toch echt dat ik het er niet na 1 week alweer bij laat zitten
en het door kan zetten.

:m:oet zeggen dat het mooie weer :voorjaar: van deze week al wel helpt. :v:anmorgen een nieuwe broek gekocht en jaja maatje 42 (is dus ook 48/50 geweest)
:e:n dat geeft me toch wel weer de kracht om door te gaan. :e:n zeker ben ik zeer trots op wat ik nu toch al bereikt heb :jippie: !!!!

:groetjes: :e:llen

April 23, 2008 om 07:18
goed zo zus!!! Ik wens je weer heel veel succes!! Het zal zeker gaan lukken. En inderdaad helpt het weer mooi mee hé!! Denk maar straks aan de zomer...lekker slank bij het zwembad, haha.:zomer07:

Dikke kus, Mel
Onbekend
April 23, 2008 om 09:30
Hoi echt goed hoeveel je bent afgevallen,echt niet normaal het verschil op je fotos.
Succes verde!!!!!!!!
April 24, 2008 om 15:00
hoi,

ik had vorige week zoveel gesnaaid :chips: met de verjaardagen :smileballon: en zaterdagavond een lopend buffetje :broodjevanalleswat: gehad en aardig wat gedronken :pilsje: dus vandaar een weekje overgeslagen... Maar ik ga er zaterdagmorgen weer opstaan hoor!!
Met jou gaat het weer lekker nu? Ben je er weer?? Doe je best en laat iedereen maar eens even een :kont: ruiken...haha

x mel
April 27, 2008 om 05:51
Hé Ellen,
:shy2:
Voor je je afvraagt... WIE IS MISSYISSIE OOK ALWEER???... Sorry, sorry... ik ben wel heel lang na m'n laatste bericht van het Valt.af toneel verdwenen!!! Het is een te lang verhaal om hier te vermelden... (lees als je zin hebt maar m'n dagboek). Het komt er in het kort op neer, dat m'n hoofd niet zo naar diëten stond en ik dus ook confronterende berichtjes maar even niet wilde lezen en vooral wilde beantwoorden!!! Resultaat... een aantal kilo's erbij!!!
Inmiddels is de knop weer aardig om, heb ik het vetrouwde eetdagboek er maar weer es bijgepakt..., dat werkt voor mij toch echt het beste!!! En ben ik sinds gisteren weer 'superbraaf' met m'n inductie begonnen!!! We zullen zeggen... voor de laatste zware loodjes van het afvalplan!
:schijnheilig:
Wat lees ik nu... volgt de ene dip de andere op... Ik kan niet anders zeggen dat ik met eenzelfde probleem te kampen heb... Alleen gelukkig voor jou... zit jij dichter in de buurt van je streefgewicht!!!
Hahhahaha... Joh... jij komt er wel!!! Alle vertrouwen in, zeker omdat je net als ik zo graag de oude en verkeerde eetgewoontes overboord wil gooien!!! Dat daar af en toe even het klad in komt... c'est ca... Tis best lekker om jezelf af en toe met al dat lekkers te verwennen! Gelukkig weten we allebei wanneer het tijd is om weer braaf en streng te zijn!!! Zolang we dat hebben, moet het gewoon lukken, niet?!? Ik doe i.i.g. met je mee, dus samen sterk!
:wave:
Nou meid, ik heb met mezelf afgesproken dat ik vanaf nu weer wekelijks m'n resultaten hier op Valt.af zal bijhouden! Uiteraard houdt dat ook in dat ik weer regelmatig de dagboekies van m'n buddies zal aanvullen met m'n gebrabbel...

Liefs en bedankt voor je lieve steunbetuigingen van de afgelopen tijd!!!

Dikke kus, MissyIssie :oy:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan