Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Schittie woog op het moment van schrijven 62.00 kg (bmi: 22.77).

Update: vanmorgen 62.3 okééé :-), maar ga het niet invullen anders gaat m'n grafiekje naar boven :-( toedeloeeee

Hello everybody !

Hoe gaat het met mijn lieve buddy's ? Ben (weer) ff afwezig geweest maar 't is omdat ik niet zo flink ben en het nogal druk heb gehad.

Ben dit w-e naar mijn vriendje gegaan, 't gaat weer super goed, ben echt blij. Zondagavond zijn we naar Standard-Aderlecht gaan zien (Sorry voor de Nederlands die ff niet knn volgen :-) -> dat zijn 2 eerste klas voetbalploegen), mijn lief is een echte fan van Standard, en ze zijn gewonnen en nu kampioen van België, dus feeeeeeeeeeeeest ! twas echt ne zaligen avond - nacht, goed geamuseerd.

Maandagavond ben ik naar een lach-spektakel geweest, was echt plezant, 5 verschillende komedianten hebben opgetreden, heb echt goed gelachen.

En gisterenavond weer het vriendje gezien. En overdag natuurlijk les/studeren.

Ik was ook enkele dagen niet meer bij de mama thuis geweest (waar ik me normaal steeds weeg), dus had m'n gewicht niet echt onder cotrole + heb chocolade gegeten, frieten...

Maar heb me een halfuur geleden gewogen (mijn hartje bonsde kei hard haha!), en ik kreeg goed nieuws: 62.7kg ! Dus morgenvroeg zal dat wel in orde zijn.

Voila voila, dit waren de laatste updates, ik ga wel proberen mijn grafiekje terug mooi naar beneden te laten gaan want die rode pijl haalt me stilaan in :-(

Doeeeiiii xxx

April 24, 2008 om 07:32
Ben heel blij dat het weer goed gaat tussen jullie 2.
Dan zit je wss met andere gedachten in je hoofd en let je minder op je gewicht he. Maar de schade valt nog mee he (en ik zie dat je die al direct h ebt beperkt). Nu nog die laatste dagen goed doorbrengen en misschien zit je zelfs onder 62 ?
K heb ong hetzelfde probleem gehad als jou, niet echt op m'n eten gelet (heb wel geen frieten gegeten), maar wel van die snacks in de kast, bijv. stukje chocolade, koekje etc...
April 25, 2008 om 11:11
Hey,

Het gaat precies weer helemaal super met je vriend he. goed zo! Ben blij voor je. Ik ben helemaal geen voetballiefhebber, maar ik denk dat dat wel dikke sfeer is, zo'n voetbalmatch. Zeker als uw favoriet dan nog eens kampioen speelt. Zo heb ik op een groot plein in Montpellier de match Brazilië-Frankrijk gevolgd in de halve finale van de wereldbeker. Frankrijk won toen en de sfeer die er toen hing was echt geweldig.

Je hebt nu misschien een paar dagen minder je best gedaan, maar je mag niet vergeten dat je toch al veel afgevallen bent en dat je er ongetwijfeld erg goed uit ziet. die paar honder grammen gaan het echt niet maken. Gewoon terug wat minder chocolade en frietjes eten ;) en dat komt helemaal goed.

Geniet van je weekend!

Dikke smakkerd,

Dorien
April 25, 2008 om 11:14
Wat je zegt van dat reserve is het trouwens helemaal. Ik ben eigenlijk al wel tevreden over hoe ik er nu uitzie (hoewel ik m'n kont nog altijd niet helemaal bikini-proof vind, maar ik vrees dat dat ook gewoon een beetje mijn lichaamsbouw is en dat ik daar dus aan vasthang). Maar ik zou het te jammer vinden moest ik nu zeggen: ok, het is goed en dan direct die kilo's er terug bij hebben. Daarom beter nog een beetje verder zakken en een safety zone creëren. M'n vriend zei gisteren nog dat hij me echt veel sexier vindt en dat vind ik toch wel een enorme stimulans. Blijven volhouden is dus de boodschap.

Kusje
April 29, 2008 om 03:41
Schittieeeeeeee,

Waaaarr ben jeeeee??????

Ik lach er maar mee hoor, je moet gewoon doen waar je zin in hebt.

Plannen tijdens het verlengd weekend?

Zoen van je kapoen ;)
April 30, 2008 om 03:13
Hihi, ik had het zelfs niet door dat ik met m'n echte naam ondertekend had. Oepsie. Betrapt. Maar ja, maakt eigenlijk toch niks uit. Wat heeft het zin om een anonieme naam te gebruiken als je wel foto's online zet.

Het klopt inderdaad dat ik nu naar de reservae aan 't streven ben, maar dan zou ik die ook wel graag halen. Wel 2 dagen niet zo heel flink geweest, dus vanaf nu weer volop er tegenaan.µ

Hoe gaat het bij jou?

:kussie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan