Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Bergop woog op het moment van schrijven 91.60 kg (bmi: 28.91).

Gelukkig! Het weer wordt beter, al viel er vandaag wat regen op mij kop! Voor de tweede dag achtereen met de fiets naar het werk dus toch weer even 124km in de pocket. ;)
De jaarrekenening staat tot nu toe op 1340 km een dikke 1000 km minder dan vorig jaar. Dat was weliswaar met én mooi weer én een doel om voor te trainen (Maratona D'les Dolomiti). Jammer genoeg is dat er dit jaar niet.

Maar.. vorig jaar wel rond deze met met 85.5 kg! Kijk dus dat is dan weer positief! Volgende week vakantie met een midweekje naar Berlijn zoals het ernu naar uitziet. Vrijdag weer wegen maar ik heb nog geen vrees!

April 24, 2008 om 08:46
Ik hou het niet alleen vast ik omarm het :haha:

Ben heel blij met mijn "nieuwe" gewicht en ook wel met mijn figuur dus wil het ook niet meer zo ver laten komen... maar lijkt me nog best pittig. (ik hou eigenlijk iedere dag mijn gewicht bij om te kijken hoe mijn lichaam reageert op nieuwe voedingsmiddelen, zodat ik tijdig kan ingrijpen)

En bij jou? lekker op de fiets naar je werk..hoever is dat? Ik woon op zich ook wel op redelijke afstand (11-12 kilometer) maar redelijk afgelegen (bij het bos) maar wie weet probeer ik het ook eens.

Bij jou is er ook al veel af hoor en je stelt realistische doelen zo te zien.. 80 kilo voor augustus.

En volgende week even lekker eruit zo te lezen.

Ik kom morgen nog wel ff koekeloeren om te kijken wat jouw weegschaal te vertellen had...

Mijn weegschaal is trouwens een man :haha: niet te vertrouwen, dan weer dit dan weer dat, kan je een goed of een slecht humeur bezorgen en soms zou je hem het liefst wegstoppen :lacheuh:

:helgar:
April 24, 2008 om 10:00
Haai,

Bedankt voor je bericht...'K heb nu idd de goed weg gevonden. Ik fiets elke dag 22 km. Zolang het maar niet regent als ik 's morgens wil vertrekken.
Mijn bedoeling is om 's avonds ook nog op de racefiets te stappen en nog een rondje te maken, maar daarvoor moet er eerst nog aan de:wielrennen: gesleuteld worden:grinnik:

Zag dat het bij jouw ook goed gaat (+). Is toch niet mis hoor 1300 km op de teller.:petjeaf:

Wens je een fijne week in Berlijn:duitsland:

:groetjes:
:ukkiepukkie:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan