Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Itzme woog op het moment van schrijven 115.00 kg (bmi: 40.75).

Daar zijn we dan weer... voor de zoveelste keer, de zoveelste poging!

Het begon toen ik op kamers ging, nou ja eigenlijk al veel eerder. Als kind op zaterdag morgen stiekem de kelder in waar het snoep lag. Dat ging mee naar boven naar de slaapkamer waar ik het stiekem opat. Stiekem was vooral het sleutelwoord. Het ging allemaal stiekem. Met andere woorden toen zat er nog een rem op! Toen ik op kamers ging ging die rem eraf, qua eten had ik volledige vrijheid en binnen een jaar zat er 20 kilo aan. Niet goed, ik wist het toen en ik weet het nu.

Al jaren probeer ik er iets aan te doen en iedere poging loopt uit op een mislukking behalve die ene keer, die ene keer dat ik er 15 kilo af kreeg. Jammer genoeg bleek ik geen volhouder en kwam ik alles plus een beetje meer weer bij.

Nu gaan we voor poging 99... Wat is er nu anders? Het doel, voorheen was mijn doel er leuker uit te zien, leukere kleren te kunnen kopen... Puur uiterlijk. Nu is het anders. Inmiddels ben ik 28 en dan komt het... kinderen. Maar kinderen krijgen met mijn gewicht blijkt nogal problematisch. Afgelopen december hadden we besloten ervoor te gaan en tot ons grote geluk was het de eerste maand meteen prijs.

Jammer genoeg mochten we er niet te lang van genieten want na een paar weken was het alweer voorbij. Een miskraam, naar mijn idee heb ik het aan mn gewicht te danken en voor het voor de tweede keer raak is wil ik er in ieder geval een gedeelte vanaf hebben. Het liefst zoveel mogelijk natuurlijk.

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan