Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, April 23, 2008

Latingirl woog op het moment van schrijven 73.40 kg (bmi: 24.81).

AAAAAGH,

Vandaag naar de fitness gegaan om advies over voeding, ik ga namelijk 5 dagen fitnessen in de week, en de sportinstructeur had goed en slecht nieuws voor me.
Ten eerste: (ik weeg me eigenlijk niet en is wel belangrijk voor studieadvies) toonde dit aan dat ik op mijn streefgewicht zit! joepi joepi, eindelijk.
Ten tweede: Het bleek dat ik al die maanden al te weinig at. Ik had al wel zo'n idee maar zeg nu eerlijk 1400-1500 kcal per dag is toch niet zo weinig?! Nu moet ik per dag 2100 kcal nuttigen, wat best veel is en ik heb er wel een beetje schrik van.
Dus de eerste 2 of 3 dagen zal men gewicht wel even naar boven gaan omdat mijn lichaam zich moet aanpassen maar vanaf volgende week zal dat lijntje wel terug naar beneden gaan (of toch zeker kleren die ruimer gaan zitten).
Ik heb wel een dubbel gevoel eigenlijk aan de ene kant super gelukkig aan de andere kant onzekerheid van moet ik dit wel volgen. Waarschijnlijk zal ik het toch wel volgen het zij toch max 2000 kcal per dag (vind ik echt wel genoeg). We gaan ervoor, op naar het volgende streefgewicht!

Groetjes

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan