Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 1, 2008

Grietje77 woog op het moment van schrijven 69.20 kg (bmi: 23.94).

Goede morgen!

Koninginnedag 2008 was droger dan verwacht en uiteindelijk zijn we toch nog de stad in gegaan... met kinderwagen en al... en daar had ik voor dat ik zelf een kind had zo'n hekel aan... ouders die uitgebreid hun kind midden in de doorloop stallen.

Nou, kan je vertellen... ik vind het nog steeds verschrikkelijk. Met manlief en dochterlief zijn we rond 13 uur al richting het centrum vertrokken, afgesproken in een kroeg/terras met vrienden... hadden mooi plaatsje in de hoek, we waren niemand tot last... maar ja... om 16 uur werd het wel heel erg druk... de vrienden wilden een kroegentocht gaan houden... Ben toen maar afgehaakt...MET KINDERWAGEN EN AL... ik deed er namelijk sowieso 10 minuten over om het einde van de straat weer te bereiken. Ik vond het zo genant...IK die altijd klaagde dat kinderwagens achillespezen-killers zijn, maakte er nu debet aan!
:ziekenhuis:

Maar ja... het was wel gezellig met mijn colaatje light in mijn hand. Ik heb me uiteraard niet verleid tot wijntjes/biertjes of elk ander dubieus oranje alcoholhoudend drankje.
:tipsy:

De weegschaal was dan ook erg vriendelijk vanochtend. Het drama van afgelopen week (1.5 kilo erbij in 3 dagen) is op 2 ons na weer rechtgetrokken.
:bigsmile:

Het zonnetje schijnt alweer lekker vanochtend... denk dat ik maar eens een mooie ochtendwandeling ga maken. Kom op dit tijdstip niet zoveel achillespezen tegen denk ik!
:lente4:

May 1, 2008 om 01:41
Hallo:baai:,
Ik zie dat nu gaat het prima met jouw(+),voor die hekel aan de kinderwagen heb ik niet meer na mijn 2 kindjes hahahahhaha, en ik denk dat is handig om een buggy me te nemen in plaats van en kindervagen maar ik begrijp dat jouw dauchter is nog klein voor ...
voor mij gaat het niet perfect maar ik ga gewoon volhouden:tong:

:gazodoor2: en nog :eenprettigedag:
May 1, 2008 om 03:25
Hallo,
ik wik ook geen bepaalde dieet volgen maar ik vind leuke om meer ideen/tips te krijegen en vooral gezond lekker maaltijden.
wat mij betrefet ik denk dat het gaat niet meer zo snel:!:...... ik zou graag 1 kg per week afvallen en dat vind ik heel logisch ,maar vorige week heb ik alleen maar 0,5 kg afgevallen en nu zit ik nog giga stil en ik doe helemaal mijn best(dieet , sport......).

ik moet vandag mijn zolder opruimen mischien hoop ik dat vandag kan ik wat lekker in die mooie weer wandelen.:lente5:

:doei:
May 1, 2008 om 04:07
Hoi Grietje,

Fijn dat de weegschaal lief voor je was. Koninginnedag is altijd een beetje lastig als lijnende Nederlander. Ik heb mijn streefdoel verlegt van 65 kilo naar 61,5 kilo. Omdat het afvallen me redelijk goed afging en mijn sportarts me vertelde dat dit het ideale gewicht voor me is. Ik probeer dit gewoon te halen, maar heb geen haast. Ik hoop dat het lukt en hoop dat ik dan tevreden ben :)

Groetjes Dorenda
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan