Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 1, 2008

Tinie14 woog op het moment van schrijven 76.20 kg (bmi: 27.00).

Hallo Allemaal!!

Wij hebben gister een zéér aangename koninginnedag gehad!!
Gistermorgen op het fietsje naar mijn schoonmoeder op de koffie en nadien bij onze zoon tussen de middag een gezond buffet genuttigd.
Kippesoepje, gerookte zalm, paling, makreel, grote garnalen, een paar salaldes en een bak met verse vruchten ( aardbeien, kiwi, grote bosbessen, druifjes) en lekkere stokbroodjes.
Allemaal zeer lekker en gezond.
S'middags naar stadje Elburg getuft en daar doorheen gewandeld en nadien bij een ijssalon een sorbet gegeten.
Nadien nog een dorpje ingelopen om daar te koekeloeren en daarna weer lekker naar huis.
Nog even wat plantjes in een tuincentrum gescoord en thuis een patatje gegeten.
In de vooravond de film : The note Book gekeken met de kids en nadien even op de pc gekoekeloerd.

Vanmorgen op het schaaltje gestaan en met verbazing moest ik zien dat er wéér 4 ons verdwenen zijn.
Vanavond gaan wij wokken dus morgen zal er wel een kilo bij op zitten haha maar dat geeft niks, das normaal nadien.
Maar zo heel langzaam kruip ik naar die 76 kilo toe ghehehe.
Ik ben tevreden en ondanks de eerste feestdag geeft de weegschaal mooi minder aan.
Vanmiddag ook maar een mooi stukje lopen voor mijn beweging haha en tóch proberen vanavond niet al te veel te schranzen bij de wok.
Het weer kan de komende dagen niet meer stuk, pff 22 graden en daar ga ik optimaal van genieten en proberen een ondergrondje op mijn velletje te kweken omdat wij over 4 weekjes naar Tunesie gaan.

Prettige dag allemaal en de groetjes van Tinie!!May 1, 2008 om 03:07
Hoi Tinie,

Wat fijn zeg, dat je zo'n leuke dag hebt gehad gisteren. Mijn dochter moest werken dus hebben we samen geluncht en even over de vrijmarkt gelopen. Pffff wat een drama zeg; hartstikke druk, veel oude troep en het weer werkte natuurlijk ook al niet mee. Zo somber en koud allemaal. Ik ben snel weer naar huis gegaan. Vandaag ziet het er veel vrolijker uit, maar kan er niet van genieten, want ik moet strijken. Heb zoveel liggen en morgen moet ik alweer werken. Wat heerlijk zeg dat je naar Tunesië gaat. Ben je er al eerder geweest? Lekker genieten van de warmte en de zon. Ik ga pas half augustus op vakantie dus ik kan nog wel ff voort. Nou ik hoor nog wel van je. Heb je toegevoegd als mijn buddy als je het goedvindt.

Groetjes,
Marion
:poezenmoeder:
May 1, 2008 om 10:31
Hei Tinie,
Nou, je lijkt gisteren wel een leuke dag gehad te hebben. Koninginnedag hebben wij niet in België he, alleen vandaag feestdag 1 mei, en morgen maken de mensen dan de brug, dus lang weekend... En vanavond lekker wokken! Hebben wij vorige week zaterdag ook gedaan. Jammie he!! Ik vind het altijd jammer dat ik gewoon niet alles kan proeven wat er ligt, veels te veel... Geniet ervan! Ik heb ook alweer schrik om me te wegen, zou ik morgen moeten doen maar denk dat ik wacht tot na het weekend... bij mij komt het er zoo vlug weer aan, van het minste dat ik eet, dus maar ff wachten. Nou, geniet van het zonnig weekend en tot later he!! dadakes! :-) Mamatje xx
May 2, 2008 om 01:34
Hoi Tinie,

Nou gelijk blijven is voor mij nooit een optie. Er komt altijd wel wat bij. Nu ook weer. Vandaag een vrij normale dag. Ik ben weer aan het werk en mijn dochter moet ook tot 21.00 uur werken; dus geen tijd om te snoepen hahahaha. Morgen hebben we een verjaardag dus dan gaat het weer mis, maar vanaf zondag ga ik weer de puntjes op de i zetten, want het loopt weer de spuigaten uit. Lekker zeg dat je al zo snel op vakantie gaat. Je kunt nu echt aftellen. Helaas kunnen wij nog niet buiten de vakanties op vakantie, want ook bij een universitaire studie moet je nog op de tijd letten. Mijn dochter moet 1 september weer naar college, dus moeten we voor die tijd terug zijn. Wij gaan pas 15 augustus op vakantie. Wij gaan dus wel naar Spanje. Heerlijk ik verheug me er nu al op. Tunesië is ook fantastisch heb ik van mijn broer en zijn dochter gehoord. Zij zijn daar verschillende malen geweest; is wel al heel lang geleden. Het zonnetje schijnt weer stralend. Nou ik ga me klaar maken om naar het werk te gaan. Tot gauw!

Groetjes,
Marion
:poezenmoeder:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan