Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, May 1, 2008

Cisca1959 woog op het moment van schrijven 65.00 kg (bmi: 25.39).

Ja we zullen weer eens wat opschrijven wordt wel eens tijd :lachen:
Drukke tijden en voorlopig wordt het niet rustiger denk ik????????
Pebke geopereerd en ik daar geweest en geholpen maar het gaat stukken beter met haar gelukkig.Had al hele horrorverhalen gehoord maar die waren niet van toepassing op haar GELUKKIG.
Ik heb dus een echte BIKKEL van een dochter :muwhahahaha:.
Verder veel en vroeg werken.Nog twee daagjes werken en dan weer 1 dag rust.
Dan gaan we terug naar de normale werkweek en werktijden.Gewoon om 7.00 uur beginnen.Ja dat klinkt anders dan om 6.00 uur he,want dan is het toch 4.00 uur opstaan en rustig mijn ding thuis doen voor je begint.Wel lekker als je maar tot 14.30 uur werkt maar ook vermoeiend hoor.Want je hele ritme is er niet aan gewend en je gaat gewoon normale tijden slapen.Dus je komt wel wat tijd tekort,wat heet wat slaap kun je meer zeggen.
Neem nu gisteren het is Koninginnendag en deze muts wordt om 3.45 uur wakker grrrrrrrrr,
Mijn inwendig klokje denk dat ik moet werken.Verder slapen vergeet het!!!!
Dus gisteren pas tegen 21.00 uur slapen.Is ook vroeg maar ja het breekt je op en je kunt je op niets meer concentreren.
Vanmorgen om 5.45 uur wakker,katten eten gegeven en weer gaan slapen.
Maar ja dan is het echt 7.45 uur en dan weer klaar wakker.Eruit maar weer.
Fornuis een goede beurt gegeven,wasje gedraaid,oh ja moet nog in de droogtrommel :bigsmile:.
Voor de rest weinig gedaan,Veel hoofdpijn,dus paracetamol genomen.Rond 11.00 uur weer te bed gegaan waar ik geslapen heb tot 15.00 uur.Yes nu een beetje uitgerust voor de dag van morgen.
Oh dit wil ik jullie niet onthouden.Dinsdag was ik dus om 14.30 uur afgewerkt en lekker naar huis,Koffie gezet en heerlijk even ontspannen.
Wist dat Koos zou komen want zijn pa had nog drie tuinstoelen waar ze niets mee deden,waren geen tuinstoelen maar van die ligbedden weet je wel.Yippie die ene van mij was het al bijna aan het begeven.Die mocht ik dus hebben.Koos komt eraan en wij kletsen,Had weer koffie gezet en kletsen.Wil ik nogmaals koffie zetten en wat denk je wil hij niet doorlopen,klep van boven gaat niet open.Shit wat nu weer?
Deze senseo daar heb ik het dan over is onderhand 6 jaar oud,Is mijn tweede zolang dat senseo bestaat.Maar we kregen hem met geen mogelijkheid mee open.
Ja jammer dan dat wordt een nieuwe kopen????????????????
Sorry Koos dat wordt cola zit ook caffeinne in :ineendeuk:.
Ben daarna ff eerst naar de buuf gelopen of zij iets wist hiermee.Buuf allemaal probreren en op een gegeven moment ging het wel open.Gelukkig maar dacht ik,hoef ik geen nieuwe te kopen.Wij willen hem weer probreren en wat denk je gaat dat kreng weer niet lopen en ook niet meer open .:grrr:
In ieder geval rond 17.30 uur ik snel naar de marskramer en toch een nieuwe kopen.
Vertel dat hele verhaal,zeg dat vrouwtje die klachten horen we vaker,je zult 2 tot 24 uur moeten wachten en dan gaat het meestal wel open.Ja leuk maar dan heb ik nog geen koffie???????
In ieder geval toch een nieuwe gekocht,mocht ik hem niet nodig hebben dan kon ik hem vrijdags terugbrengen.Ik heb hem niet nodig want gisterochtend tegen 5.00 uur wou ik koffie ff testten of hij open ging en yes,Gelijk helemaal nagekeken want er kon wel eens een korreltje of zoiets zitten.Koffie gezet en voila ik had weer koffie.
Dus morgen brengen we de nieuwe terug.Scheelt weer in de portomonnaie.
Ik weer koffie en mijn dag kan niet meer stuk.
Wat zou ik zijn zonder koffie :nietok:
Nu is het weer volop aan het regenen,maar de voorspelling voor zondag zijn goed 22 graden hahahahahahahaha.Maar de zaterdag zullen jullie wel zeggen is toch ook mooi weer,ja dat zal wel maar niet voor mij ik moet werken een hele dag,dus een restje zon na 16.30 uur is alles wat ik meekrijg :pruil:
Alleen de zondag er goed van profiteren.
Wens jullie nog een fijne avond toe,

Veel liefs,
:knorretje:

Onbekend
May 1, 2008 om 17:37
Ah, je bent er bijna! Nog eventjes doorbijten en dan ben je weg voor drie weken! Ik moet het stellen met 7 dagen hoor...

Het gaat inderdaad eindelijk wat beter met mijn schouder: lichte bewegingen lukken al weer en de constante pijn die is verdwenen. De spieren kan ik nog niet gebruiken maar dat komt wel weer. Stap voor stap :).
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan