Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 2, 2008

Chubby75 woog op het moment van schrijven 68.00 kg (bmi: 23.26).

:l1ang leve m'n 'Jipper'!!!
:gaap:
Hij was er op tijd bij vanmorgen....
Ben ik iig op tijd op m'n werk, files zullen er ook niet zijn aangezien de rest van Nederland gewoon vrij is zoals het hoort!!!:handenoverelkaar:

Gister een niet zo handige 'lijndag' gehad: pizza, een Magnum, bananensnoepjes en Kroepoek... alles gleed zo naar binnen :owow:

Nu had ik al een weegschaal- boycot ingesteld deze week en ik kijk nu met angst en beven uit naar m'n weegdag vlgd week.....
Wie weet, als ik nu even hard m'n best ga doen, valt de schade misschien wel mee....

Fijne (vrije) dag alle maal!


:bye:May 2, 2008 om 02:46
Om te beginnen... wie moet er nu in hemelsnaam tussen Hemelvaart en het weekend werken. Weet zeker dat je geen files hebt gehad!! Ach arme...

Hoop dat de dag snel is gegaan, kan me voorstellen dat het erg rustig was op je werk en dat je je of hebt verveeld (niet te veel snacken dan he...) of je hebt lekker kunnen doorwerken.

Volgende week zijn alle hormoonwisselingen weer achter de rug en kan je weer lekker van start gaan..... en ouders... soms blijven het vreemde wezens. Kan er dagboeken mee volschrijven!

Alvast een fijn weekend!
May 2, 2008 om 09:29
hi,

ik zou zo delen van jouw dagboek kunnen kopieren en plakken in het mijne! Vervelend om te horen dat het lijnen bij jou ook ff niet meezit maar dat komt wel weer goed! DAar ben ik van overtuigd. Ik heb me er ff bij neergelegd dat ik af en toe wat "zoets"nodig heb, maar daarnaast ga ik vandaag wel weer sporten en maandag is het weer hard aan de slag! Ik weet niet waarom maar de maandagen lukken meestal wel weer!
sterkte enne tot horens..

by the way.. ik doe met je mee ik heb ook een weegschaal loze week! hihi

gr. gaanweweer
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan