Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 2, 2008

Jolanda72 woog op het moment van schrijven 81.50 kg (bmi: 30.67).

Jahoe, de feestdagen zijn voorbij.
We kunnen vandaag weer met goede moed de draad oppakken en dat gaan we zeker doen. We gaan ervoor. Go Jolanda Go. Even mezelf wat moed inspreken. Het gaat me lukken, het gaat me lukken.
Zo, genoeg positiviteit ingestraald. Let maar op, vanaf aanstaande maandag gaat mijn gewicht langzaam maar gestaag naar beneden.

:yougogirl:

May 4, 2008 om 05:51
Hey Jolanda,

Bedankt voor je lieve reactie bij mijn dagboek! Ik neem een voorbeeld aan je positiviteit en ga er ook voor! Succes!

Lies
May 9, 2008 om 11:29
hi Jolanda,

Goed zo! Natuurlijk gaat het je lukken! Jammer dat we onze extra kilo's niet gewoon kunnen afschudden, zoals een hond zijn vacht uitschudt als ie uit het water komt. Maar ja ... er moet een hoop moeite gedaan worden ... Je bent niet de enige die worstelt, dat zie je wel aan ons allemaal. Dus houd effe vol, de eerste dagen zijn het moeilijkst toch? En dan kom je in een soort van flow ...

hrt grt, :v:erotsjka
May 10, 2008 om 05:38
hi Jolanda,

dat worstje op de barbecue is vlg mij niet eens zo slecht, dus daar zou ik je niet schuldig over voelen. En lekker van genieten. Ik zat gisteren ook aan de barbecue in ons tuintje, heerlijk!
Maar ik heb gelezen bij Montignac (en ook begrepen van mijn goede collega en een vriend die allebei in 6 maanden 20 kg kwijt zijn geraakt) dat het echt heel slecht is om erbij witbrood (stok) brood te eten. Het venijn zit hem dus in de combinatie en in die koolhydraten van dat witte broood. Ik moet zeggen dat ik dat ook heel moeilijk vind: geen witbrood/stokbrood eten, en geen aardappels, pasta of rijst maar het went al wel. (alleen als je kijkt naar mijn grafiek dan zie je nog geen echt resultaat, eerst ging ik lekker omhoog, in plaats van naar beneden met de onsjes ..., maar ik heb goede hoop dat het morgen dan wel gaat lukken ...)
Houd nog effe vol!

hrt grt, :v:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan