Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 2, 2008

Tjitske82 woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 29.15).

Nou dat accupunctuur heeft dus echt helemaal niets geholpen. Toch jammer dat het bij sommige mensen zo goed werkt, maar bij mij dan weer niet :)
Inmiddels ga ik samen met mijn zwager elke maandagavond naar de weightwatchers bijeenkomst. Op de een of andere manier werkt dat toch echt als een soort van stok achter de deur. Maar wil niet zeggen dat het helemaal soepel gaat hoor. Inmiddels sta ik al weer bijna vier weken op het zelfde niveau, wat niet aanspoort tot het goed bijhouden van het aantal punten wat ik op een dag eet. Toch probeer ik vol te houden, alleen maar omdat ik weet dat ik op een gezonde manier bezig ben met eten. Natuurlijk hoop ik wel dat er straks weer wat meer schot in de zaak komt :D
Het wordt gelukkig weer wat mooier weer, dus de racefiets gisteren uit het stof gehaald en hopelijk wordt die komende week bereden ;)
Verder de laatste tijd erg druk bezig met mijn scriptie, omdat mijn nieuwe baan bijna begint. Vanaf 13 mei ga ik drie dagen in de week werken, en dan vanaf september 36 uur. Maar ja... moet die scriptie natuurlijk wel snel af!! ik ga over vijf weken al naar Canada!!! HELUP!

Hoop dat jullie allemaal nog een beetje in het afvalritme zitten of weer komen, want het mooie weer komt eraan!! ;)

Liefs :tjitske82:

May 7, 2008 om 16:51
Hoi meis!

Wel goed hoor dat je naar die bijeenkomsten gaat! Mijn moder houdt dat nu ook alweer 1.5 jaar vol, en is er toch zo'n 13 kg mee afgevallen. Helaas zit ze nu ook al 3 maanden op een platform(komt ook door leeftijd etc etc) maar ze blijft volhouden, want ze hoeft nog maar 5 kg ofzo.
Wat ik wil zggen: gewoon doorbijten, versla het, jij bent sterker: volhouden dus;)
Ik ga nu ook weer helemaal serieus beginnen. Ik heb de 75 gezien... en ik wil rete snel terug naar die 70. en dan nog sneller naar die 65 haha.
Helaas zie ik dat pas over een jaar als ik het gezond wil doen. Maar volhouden dus! Echt volhouden!

Jij ook:)

We kunnen het echt wel! Het gaat ons gewoon lukken.

Kusjes, en veel sterkte, Macky
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan