Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 2, 2008

Dodi woog op het moment van schrijven 87.00 kg (bmi: 34.85).

Hallo, daar ben ik weer even, heb weinig nieuws te melden, mijn gewicht lijkt wel bevroren.
Het verjaardagsfeestje van de koningin heb ik op mijn manier ook meegevierd, zonder gebak of ander lekkers (moest het toch allemaal zelf betalen, en nederlanders bint zunig he!) heb nog wel voor een paar euro leuk speelgoed gekocht op de kleedjesmarkt, en een paar boekjes met lekkere recepten, dus ben ik ook weer helemaal blij, jaja een kinderhand is gauw gevuld.
Heb ook nog genoten van de schitterende natuur om mijn woonplaats, want
's middags nog meegedaan aan een fietspuzzeltocht, dat was voor mijn ongetrainde billen eigenlijk iets te ver, ik heb wel veel zitvlees maar een fietszadel is te smal, en 33 km toch wel heel erg lang.
Ook weer naar de afvallers gekeken, dus ik ben er weer van overtuigd het kan wel (afvallen bedoel ik).
We gaan weer met frisse moed verder op de ingeslagen weg. Groetjes dodi.

May 10, 2008 om 15:39
Heyhoo Hennie,

:hoegaathetmetje:

Wat is het toch moeilijk om er enkele pondjes af te krijgen hé. Bij mij wil het ook niet lukken. De voorbije weken weer veel km. gefietst en mijn lichaam wil geen grammeke vet lossen :zucht:. Je zou voor minder het bijltje er bij neerleggen.
Heb je weer naar de afvallers gekeken ? Spijtig genoeg kan ik die zender hier in Belgie niet vinden. Als zij zoveel kunnen afvallen, dan moet het ons toch ook lukken.
Volhouden is de boodschap, je kan het meisje.

Wens je gezellige en fijne Pinksterdagen en voor zondag een:moederdag2:
liefs en zonnige groetjes,

:vlinder::grifke::zomer02:
Mvg
May 24, 2008 om 14:20
hoi dodi,

wat een superlief berichtje!! dank je wel.

tja wat een strijd moeten we leveren met onszelf he...

en idd, genieten doen we zeker. we zijn verder gezond en happy. en das belangrijk.

jij ook succes met het afvallen.

groetjes maria
Onbekend
May 26, 2008 om 06:10
Hai dodi,

Dank voor je berichtje! Ja, superleuk om oma te zijn!! Jij bent het óók al lees ik. Wat kun je lekker knuffelen met dat spul, hè?

Ja, en die groene pijl komt omdat ik al een paar weken mijn gewicht niet heb ingevuld. Moet eigenlijk rood zijn, denk ik. Hoezo struisvogel?? :grinnik: Komt wel weer...

Fijne dag! :neeltje2:
May 28, 2008, gewijzigd door Grifke op May 28, 2008 om 06:06
:hoi:Hennie,


Dank je wel voor je lieve berichtje.
Gisteren maakte de weegschaal me wel erg blij. T'is toch altijd prettiger als je resultaat ziet, dan weet je weer waarom je het doet.
Dag na dag zoveel wandelen kan ik niet blijven volhouden, het vraagt veel tijd en is eigenlijk een beetje te veel van het goede voor mijn linker kniegewricht :knie:auw,auw. Het veulentje is nu een week oud en huppelt vrolijk met zijn moeder mee, ze heeft het al geleerd om ver weg van de schrikkeldraad te blijven zodat het gevaar om eronderdoor te geraken wat geweken is.
Hoe gaat het met je ? Ben je nog altijd druk bezig met post te bezorgen.
Knap hoor, ongetraind een 33 km fietszoektocht gedaan, je zult het s'avonds wel gevoeld hebben aan je bibs. Mijn mannetje en ik hebben het geleidelijk aan opgebouwd, ik weet nog goed dat ik in het begin al doodop was na 15 km.:uitgeput:
Geef de moed niet op, ben er zeker van dat het bij jou allemaal wel goed gaat komen met het lijntje, het belangrijkste is dat we gezond zijn en nog kunnen genieten van het leven.

Wens je heel:veelsucces::yougogirl:
lieve groet van
:rozen:
Marijke
May 29, 2008 om 02:43
Goedemorgen:goedemorgen2:, ik zag dat jij een medeworstelaar bent, waarvan het gewichtlijntje ook maar niet wil zakken. Maar als je naar de afvallers kijkt, moet je oppassen om niet gefrusteerd te raken. Deze mensen worden gecoacht. Vaak aten ze voorheen heel erg ongezond met veel patat e.d. :pizzastuk::rotsjes:Bewegen zat ook niet in het programma, dus als dan het roer omgaat, dan is succes verzekerd.
Maar het moeilijkste is het voor diegenen, die al redelijk gezond aten:tomaat::wortel: en misschien al wel wat bewogen.Als die willen afvallen, dan is het enige wat nog telt doorzettingsvermogen, omdat de weegschaal niet elke week een goed resultaat laat zien.Daarbij speelt de leeftijd ook zeker een grote rol want toen ik jonger was, ging het afvallen wel beter en sneller. Als je meer gaat bewegen dan ga je je wel beter voelen. Dus het credo is volhouden:gazodoor2:
June 7, 2008 om 11:15
:hallo2: Hennie,


:thanks02: voor je berichtje.
Als je zoon zijn broek niet meer toekrijgt is het inderdaad 5 voor 12:wekker: en is de waarheid niet meer te ontkennen :aangekomen2:. Samen lijnen met je zoon, tof, heb je lekker concurrentie. Nu kun je er met zijn tweetjes tegenaan. Ik duim voor jullie, dat het gaat lukken om die 5 kg. eraf te krijgen.
Het eetdagboek invullen vraagt even tijd, het is dan ook wenselijk dat je alles afweegt, anders steek je toch vlug wat te veel achter de kiezen.
Ik heb zo'n klein digitaal weegschaaltje op de keukenkast staan met daarnaast een schriftje, daar noteer ik alles in. S'Avonds vul ik het hier op de site in, soms verschiet :schrik:je dan wel eens van wat je op die dag allemaal naar binnen hebt gewerkt. En ik garandeer je dat je de volgende dag bewust minder op je bord gaat scheppen.:knipoog:
Volgens mij ben ik deze week nog niks afgevallen, zo voel ik het toch aan, ben nog niet op dat weegmonster gaan staan.
Afgelopen week is het ook hier geen echt fietsweer geweest, veel wind en regen, dus weinig beweging gehad. Gelukkig hebben we hier geen wateroverlast, als je dat in sommige dorpen zag, zo'n modderstroom in huis en ondergelopen kelders, het moet je maar overkomen toch, wat een ellende, ik heb echt compassie met die mensen, ik mag er niet aan denken moest het mij overkomen brrrrrr.:help2:
Vandaag is het zonnetje toch even komen piepen, en voorspellen ze mooi en droog weer de komende dagen, ik stuur dan ook de :zon3:stralen naar je door, zodat jij er dit weekend ook van kunt genieten.

Wens je samen met je zoon héél :veelsucces: met jullie strijd.
Liefs en groetjes,

:bloemen::grifke::bloemen:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan