Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, May 2, 2008

Nijnietje woog op het moment van schrijven 66.80 kg (bmi: 22.32).


Hoi buddietjes van me!

Hier gaat alles lekker. Vol verbazing zie ik mijn weegschaal elke ochtend een gewicht aangeven dat mij zeer bevalt. Fijn om de dag mee te beginnen! Ik verbaas me er soms over, omdat ik uiteindelijk toch niet heel streng lijn, maar ik heb een paar voordelen:

1. Ik koop amper ongezonde dingen, waardoor ik er niet naar kan grijpen als ik er zin in heb.

2. Mijn dagen zijn nu een heel stuk korter. Ik heb maar één dag les van half 9 tot 6, en alle andere dagen enkel in de namiddag. Daardoor kan ik uitslapen én, niet onbelangrijk, heb ik een pak minder maaltijdmomenten. Ik zorg er natuurlijk wel steeds voor dat ik toch om de 2-3 uur iets eet (liefst iets gezond natuurlijk ;)).

3. Ik beweeg! Zou het misschien daar ook aan kunnen liggen? Ik amuseer me echt met mijn Wii Fit, en ik gebruik eindelijk spieren die ik anders nooit gebruik ;) Ik kom er niet elke dag toe, maar ik probeer toch minstens 3 keer per week op mijn Balance Board te kruipen. Je kan ook netjes zien hoeveel je al effectief hebt gedaan, omdat de minuten bijgehouden worden. Niet de minuten die je al aan het spelen bent, maar het aantal minuten waarin je effectief een oefening hebt gedaan.
Ik vind vooral de yogaoefeningen erg leuk. Die zijn niet zo inspannend, maar wel goed voor je leningheid. Bij de aerobicoefeningen vind ik vooral het steppen tof en daarnaast probeer ik ook de spierverstevigende oefeningen te doen. Juist alles waarvoor je een matje nodig hebt, kan ik niet doen. Ik heb zo maar amper ruimte op kot (ik moet het balance board elke oefening verplaatsen aan de hand van de ruimte die ik nodig heb), maar die gaan echt niet. Jammer, maar goed.

En hoe gaat het met jullie? Beetje genoten van het zonnetje tot vorig weekend? Ik wens jullie allemaal veel moed toe, en laten we er lekker voor gaan! Want ik wil wel een mooi lijf tegen de zomer, jullie ook? ;)

May 5, 2008 om 02:52
Ha meisje,

je hebt inderdaad een heel mooi gewicht hoor! Goed om te lezen dat het houden van de balans dan ook nog eens goed gaat, zeker met behulp van beweging en je goede voedingspatroon (+)

Ik had er inderdaad even de pest in, althans, je kunt het ook zo verwoorden: ik heb genoten van mijn eigen baksels tijdens mijn verjaardag ;) Niet dat ik heb zitten schransen, maar met 3 vrije dagen achter elkaar en het weekend er aan vast snoep ik toch wat meer dan noodzakelijk. Nieuwe leeftijd, nieuw begin dan maar ;)

Veel succes met het behalen van het mooie lijf! Ik doe zeker met je mee, op naar een goede zomer!

liefs,
Marloes
May 6, 2008 om 02:32
Wat leuk, een Wii fit! Die wil ik ook eens gaan kopen, maar heb nog geeneens een Wii, dus dat zal me wel een fortuin gaan kosten :)
Super dat je zo goed bezig bent! Je verdient het echt keihard!
Mijn concerten zijn tot nu toe allemaal goed gegaan, ik heb er nog eentje de 15e mei, ben nu al aan het stressen daarvoor :D

Groetjes!
Astrid
x x x
May 8, 2008 om 06:08
Woah Nijnietje, die Wii fit helpt echt he! :D Ik vind alleen dat opdrukken maar niets.. en dat je dan zo op 1 arm moeet steunen daarna :s ZWAAR! hahaha :D

Die dansmat is trouwens niet echt te versturen (het is een klomp metaal van ongeveer een vierkante meter).. ik zit nu te kijken of iemand hem wilt ruilen tegen eentje die wel te versturen is XD

Veel plezier nog dit weekend met de Wii Fit! :D Ik ga aankomend weekend denk ik maar weer eens behangen.. en mijn vriend heeft eindelijk een appartement gevonden! dus zaterdag en zondag klus ik bij mij thuis, en zondag avond en maandag weer bij hem... *zucht* maarja, het is wel goede afleiding he! :D

Ben trouwens nog niet volledig terug op valtaf.nl.. het is zo druk met verbouwen en allemaal gedoe! GEDOE IS STOM! ik wil lekker valtaf tips lezen en wiifit spelen! :P

Fijne warme zomerse dagen!!! En lekker veel Wiifitten, val je extra van af.. zo oefenen in de hitte ;P MAar niet teveel afvallen he!
:areane:
May 8, 2008 om 16:30
http://www.zuiderpark-games.nl/product_info.php?products_id=14139
!!!!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan