Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 5, 2005

Sjaspers woog op het moment van schrijven 67.10 kg (bmi: 24.65).

Hoi Hoi,

Ik ga zo slapen, want mijn wekker gaat om half 6 af! Maar eerst nog even een nieuw berichtje tikken...

Ons flatje is helemaal verlost van alle kerstspullen en de stofzuiger en dweil zijn er doorheen gegaan. Het is weer opgeruimd en fris in huis!

De gehaktballen waren zalig! Ik heb 8 balletjes van 50 gram gemaakt, want ik heb liever 2 balletjes van 50 gram als 1 bal van 100 gram :D
Vanavond heb ik ook een meergranenbrood gebakken in de broodbakmachine, dus morgen neem ik zelfgemaakt brood mee naar werk.
En als beleg neem ik zelfgemaakte gehaktbal, want er bleef nog een balletje over en die heb ik op een bordje gelegd in de koelkast. Dat word morgen dus smullen bij de lunch! :lekker:

Welterusten allemaal!

:knuffel: Saskia

January 5, 2005 om 18:30
Nou mijn gehakt ballen zijn vaak wel 100 gram(vroeger natuurlijk ook veel groter en meer :D)..vandaag koos ik voor een dikke plak geiten kaas..die wordt verkocht als een rol..zonder buitenkant was die plak 66 gram..op een schijf appel onder de gril..en dan hopla over een salade..nou wist ik ff niet of dat nou half harde of half zachte kaas was maargoed..hij was lekker vet , maar erg lekker was ie wel!

January 6, 2005 om 04:42
MJAMMIE MJAMMIE MJAMMIE!

Lekker een gehaktbal op brood!!
January 6, 2005 om 05:23
Hoi Saskia,

Ik ben heel mijn leven enorm gepest, om mijn gewicht. Ik weet niet beter dat ik bij gym als laatste gekozen werd, en op de middelbare gewoon uitgescholden werd.. Tis niet eerlijk, maar ja.. Daarom kon ik het gewoon niet hebben.. Ik ben er zo hard mee bezig, mijn hele leven draait hierom op het moment, ik denk alleen aan wat ik wel en niet mag en kan eten, en wanneer ik moet fietsen/lopen etc... Het heeft zo een impact op me! Normaal kan ik wel tegen zo een geintje, want ik weet dat ik vaak lui ben enzo, haha, ja ik weet het maar al te goed, ik heb zelf al deze kilo's er aan gegeten!!! Maar toch deed het enorm pijn...

Vandaag heb ik zo een drukke dag.. Pff vannacht slecht geslapen, nu werken, daarna naar mijn ouders, verjaardag van oma die 87 wordt, dan weer naar huis, hond uitlaten.. Ik hoop dat Martijn me vannacht wel laat slapen en niet gaat spoken!

Knuffel monique
January 6, 2005 om 05:49
hoi

dat is een lekkere lunch geniet ervan

hihi ik maak voor mezelf ook twee balletjes het is psych.
2 is meer dan 1
stom he dat je zo met het eten aan het rekenen ben
2 crackers is 1 snee brood
plak ontbijt koek doormidden snijden = 2x koekje bij de koffie
zo nemen in stuks meer... maar niet in kcal.

mijn hussie zegt ook altijd maak niet uit of het lekkers is
als het maar veel is


:knuffel:


De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan