Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Riemke woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 25.56).

Goedemorgen <zucht>

Gisteren een goede dag qua netjes lijnen. Heeerlijke vlaai afgeslagen (was erg moeilijk moment ;) )genoeg water, 's-avond geen roeien maar wel Winsor Pilates.
Ik weet niet wie die 20 min workout ook kent/doet? Die doe ik altijd, maar de laatste tijd probeer ik de oefeningen langer vol te houden. dus 10 * ipv 6 keer, of 8*ipv 3 keer.
Ben dan wel wat langer bezig, maar zolang ik het idee hebt dat dat helpt.. :D

Gistermiddag was ik mijn kapsel en kleur ook zat. Dus binnen 3 kwartier had ik vrij genomen en zat ik in de kappersstoel. Erg modern kapsel, 2 kleuren en erg kort. Maar dat kan nu wel met mijn wat slankere gezicht vind ik :8
Ik was er in ieder geval erg blij mee, en dat is voor het eerst sinds lange tijd dat ik zo bij de kapper vandaan kwam. (ik had weer een nieuwe uitgeprobeerd, en hier kom ik wel weer terug)

Goed, dat was gisteren...
Vandaag werken, vanavond :zwemmen:
Verder natuurlijk het normale riedeltje.

Iedereen weer heeel veel succes vandaag!
:dag:

January 6, 2005 om 06:22
Ben benieuwd naar je blitse coupe! ben ook net terug van de kapper, toevallig he! Heb alleen niet in 2 kleuren laten verven, maar het maar weer eens lekker blond laten maken, en weer heerlijk kort!

Die workout heb ik wel een paar x gedaan, maar het is altijd zo'n gedoe met pilates. Ik ken de oefeningen nog niet zo goed, en heb de video er dus wel bij nodig. Dus de halve kamer verbouwen zodat ik met mijn matje zo kan liggen en de tv ook nog kan zien. Maar ik vind altijd wel dat je wel voelt dat je wat gedaan hebt, dus dat is wel ok.

Ik van dat je gelijk hebt, ik ook wel elke dag, maar laat mijn humeur er niet door bepalen. Nou ja, als ie ineens een halve kilo minder weegt ben ik wel ff extra vrolijk natuurlijk, maar zit niet bij de pakken neer als het ff niet wil.

Succes met het zwemmen vanavond! :dag: Brigitte
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan