Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Nou, de eerste dag van mijn dieet zit er alweer op. Ik heb mijn WW CD-rom weer geinstalleerd en de eerste dag ben ik goed doorgekomen. De laatste tijd aten we nogal makkelijk en vet, maar vanaf gisteren eet mijn kleine meid met de pot mee. Dat betekent gezond eten, want zij moet wel haar vitamientjes binnen krijgen. Alhoewel het nu heel moeilijk is om haar eten te geven. Haar tweede tandje komt door en daar is ze redelijk ziek van. Daarnaast is ze erg verkouden en ze heeft sinds drie dagen in de gaten dat als ze blaast als er eten in haar mond zit, dat dan papa en mama onder zitten. Erg moeilijk dus om iets naar binnen te krijgen. Maar we zetten gewoon door.

Gisteren lekker hutspot gegeten. Is de eerste keer in 6 jaar tijd dat ik dat zelf gemaakt heb. Mijn man houdt er niet van en om nou helemaal voor mij alleen stampot te maken, dat vind ik teveel werk. Maar nu mijn meissie ook mee-eet, heb ik gisteren toch maar besloten om het te maken. En ze vond het lekker en dat is het belangrijkste.

Gisterenavond trouwens bijna gezondigd. Het is weer gewoonte geworden om rond een uur of 8 iets lekkers te pakken. Gisteren dus ook. Ik had een zak chips opengemaakt en toen bedacht ik mij ineens dat ik een weekje op dieet ben. Ik had er geen moeite mee om de zak weer weg leggen, maar de reden dat ik hem gepakt had, was puur uit gewoonte. Stom hè.

Nou ja, dag twee is in ieder geval ingegaan. Als het zo door gaat is die kilo er deze week wel af hoor. Ik ga vanavond sporten, dus dan gaat het ook wat sneller allemaal.

Iedereen heel veel plezier vandaag.

:kus:Nanda

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan