Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Simoon woog op het moment van schrijven 87.50 kg (bmi: 29.24).

Ik ben de laatste tijd niet meer zo trouw met het schrijven in mijn dagboek. Dit komt omdat ik veel werk heb en binnenkort zit ik op een andere afdeling en dan kan ik helemaal niet meer internetten :( Dat is vanaf volgende week. Dus ik ben bang dat jullie me zullen moeten missen. Ik ga nog wel door met afvallen (uiteraard, ik geef niet op), maar zal heel weinig hier te vinden zijn. Ik zal proberen om wel nog eens hier te komen. Maar omdat ik ook geen internet thuis heb word dat erg lastig...

Ik zit in de week voor mijn :ongi: dus ik was weer ietsjes zwaarder :boos: Wat is dat frustrerend zeg! Eet ik heel gezond, heb notabene een maaltijdsalade op gisteravond!, val ik niks af!! Grrrrrrr :kwaad: Van het weekend maar weer eens mijn maten opnemen, misschien dat daar wel wat vanaf is.

:kus:

Onbekend
January 6, 2005 om 02:35
Jammer dat je dan niet meer zo vaak hier bent!
Wel heel veel succes en hopelijk kun je ons af en toe wel op de hoogte houden!

Ook ik zit in de week voor mijn :ongi: en ondanks mijn goede eetweek is er nog niet veel vanaf. Volgende week vliegen daarom die kilo's er bij ons ook af, die stomme :ongi: ook!

Fijne dag en tot snel?

:kus:
January 6, 2005 om 02:40
Wat jammer dat je minder hier zult zijn... Ik ga je in ieder geval missen!! En wat betreft je gewicht.... Naar alle waarschijnlijkheid is het vocht... Althans dat heb ik altijd in die periode... Krijg ik mijn ringen ook niet af enzo... Dus dat gaat goed komen!! Want de aanhouder wint!! Werk ze vandaag!!

:kus:
Mijke

P.S. Wil je wel, via sms, nog op de hoogte gehouden worden van eventuele wandelingen?
Onbekend
January 6, 2005 om 03:38
Hey! leuke feestdagen gehad hoor, wel wat aangekomen natuurlijk! jammer dat je er niet meer zo veel zal zijn, maar veel succes nog met afvallen natuurlijk. ga je je streef halen? :kus: appeltje20
January 6, 2005 om 04:47
Hi Moon,

Kunnen jullie thuis nog steeds geen internet aanvragen dan? Dat moet je toch binnen twee dagen geregeld kunnen hebben voor niet al te veel geld?Zou wel heel relax zijn, ook als je eens wat op wilt zoeken ofzo.

Heb jij ook dat je na je ongesteldheid (of zelfs al halverwege) ineens heel veel afvalt? Meestal meer dan ik daarvoor ben aangekomen, dus laat maar komen die ongesteldheid zou ik zeggen! Vorige keer zat ik daardoor ineens op 63.8 (wat wel weer heel laag was). Hoop dat dat bij jou net zo gaat!

Groetjes Leonie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan