Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Mama woog op het moment van schrijven 71.50 kg (bmi: 25.64).

Zo, het lijntje gaat weer de goede kant op. En dat ondanks een bezoekje aan de mc donalds gisterenavond. Ook het eetdagboekje weer ingevuld en wat bleek, met een macmenu erbij zat ik nog onder die van eergisteren. Heb gisteren ook nauwelijks wat tussendoor gegeten, dat scheelt dus wel behoorlijk.
Gistermiddag zijn we op zoek gegaan naar lampen voor het nieuwe huis. Ik had voor in de keuken een idee in mijn hoofd voor lampen wat ik eens in een keukengids gezien had. Een soort lantaarns, maar had ze nog nergens gezien. Ik was al bang dat ik mijn idee moest laten schieten, maar gelukkig in de lampenzaak waar we gisteren waren hadden ze ze wel. Ik ben helemaal gelukkig. Leuk om dingen te kopen om je interieur aan te kleden. Alleen nog wachten met inrichten, maar dat komt volgens mij ook snel genoeg.
Tot morgen.

January 6, 2005 om 03:59
Goed zo!!! En wat leuk verlichting kopen!! Dat is een van de dingen die wij nog moeten doen... Maar we verschillen van smaak als het om lampen gaat.. En het is zo duur!! Maar leuk dat je geslaagd bent!!

:knuffel:
Mijke
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan