Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Frulletje woog op het moment van schrijven 64.00 kg (bmi: 22.68).

Goeie morgen,

Terug een stralende dag! Een mens montert toch op met zo'n weer. Zal straks met mijn fiets naar de bakker en slager in het dorp rijden rijden.
Ik kan de extra beweging best wel gebruiken want in 2 dagen is mijn gewicht weer met ruim een kilo gestegen! :grrrrrr:
Tja, zaterdag een avondfeest van een trouw gedaan en zondag eerst moedertjesdag bij mijn ouders met een uitgebreid ontbijt met nadien asperges en eitjes als lunch. Daarna nog een bbq op de verjaardag van mijn mans petekind. Nadien ben ik steeds boos op mezelf dat ik zo moeilijk kan weigeren. Je harde werk van meer dan een week terug naar de vaantjes!
Gelukkig hebben we in de volgende weken maar één feestje meer in het vooruitzicht. Om te lijnen is er toch niets beters dan de gewone regelmatige werkweek.
Allé, vanaf vandaag mezelf terug de broeksriem aanbinden en zorgen dat ik veel beweeg.

groetejs en geniet nog van de laatste dag van het lange weekend! :zon2:
Blijke

May 12, 2008 om 03:32
Hallo Blijke.. ik wilde eigenlijk een strijkpoging maken, maar dit trekt me toch meer.. even jou beantwoorden.. eerst dankjewel voor je lieve ondersteunende woorden in mijn dagboek.. dat doet goed... meer dan goed..
Dat is balen zeg... vanaf pasen in een ruk door tot de zomer vakantie.. ja we eindigen ook begin juli.. 4 juli om precies te zijn.. en we gaan 18 augustus (6 weken later) weer beginnen... ik ben nu bezig met de jaar kalender voor volgend jaar en zie dat we komend schoool jaar ook 2 weken meivakantie (week 18 en 19) hebben.. pasen is maar 1 dag( 2de paasdag) en week 9 is carnaval.. we gaan door tot 27 juli dan...maar er zit wel hemelvaart en pinksteren nog tussen..

je beht gelijk: niets is beter dan te lijnen dan een normale regelmatige week.. dan is alles in te plannen... wel balen ja dat er ene kilo aan zit... maar meestal is die er weer snel af hoor.. gewoon zorgen dat die zich niet settelt..

Zorg wel dat je niet te weinig gaat eten hè... dat is ook niet goed.. dan denkt je lichaam : CRISIS

fijne laatste lang weekend dag.. met net zoveel zo als hier..
ik woon niet zover van de grens.. hemelsbreed gezien dan.. dus goed kans dat jullie hetzelfde stralende weer hebben dat ik verdien LOL.. nou ja jullie ook natuurlijk

grts
frieke
:alleskomtgoed:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan