Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Engel12 woog op het moment van schrijven 134.00 kg (bmi: 47.48).

hai hai beste buddies:hoera!:

Het allerbeste wat ik in tijden heb gedaan,is dat ik mij hier heb aangemeld,de steun wat ik krijg van mn buddies,en de emoties die je kunt delen,het begrijpen van je gevoelens,en weten dat er anderen voor je zullen zijn,doet me verschrikkelijk goed.
Het leren omgaan,met gevoel dat het kan ,dat het niet makkelijk zal worden,en je elke dag moet doorkomen,het leren NEE zeggen,en het stemmetje in mij,het kind wat zegt dat ik die chips moet nemen,dat ik dat snoep moet nemen,word zwakker,is er nog steeds,maar het word zwaker en zwaker.

Maar wat voor mij het allerbelangrijkste is en wat met me mee leeft in pijn,verdried en angst.wat mij opbeurt moed geeft en het vertrouwen in mij altijd heeft gehad,dat is natuurlijk voor mij de allergrootste kracht die er bestaat,die mag en moet ik niet vergeten,
onze vader,die me geeft wat ik nodig ben,mn ma zij altijd,hou hoop en na de donkere dagen,zal er licht zijn,eerst kun je niet in dat licht kijken,omdat het je misschien wel zal verblinden,maar je leert iederekeer beter in dat licht te kijken,en dat geeft je kracht,
gods hand gaat via mn buddies naar mij,en zo voel ik de kracht,als je het licht opzoekt,zal je zien dat je geholpen word.
En hij zal je nooit laten vallen,nooit meer.
Ik hoop dat jullie dat ook zo ervaren,en voor ieder die het op zn eigen mooie warme manier doet,heel veel succes.
We staan samen.
:goteam:
heel veel liefs engeltje:tinkerbel:
May 12, 2008 om 12:17
Hoi hoi Engel.

Wat mooi geschreven, en wat fijn dat je hier zón kracht uit put.
Kracht die we allemaal kunnen gebruiken.
Samen staan we sterk zoals je zegt.
Moeilijk of niet, we halen ons doel omdat we dat waard zijn.
Zodra je beseft dat je een mooi mens bent, dat jij er mag wezen dan is de keuze gemaakt toch?
Jij bent het waard om een gezond lichaam te hebben en dat gaat je lukken.
Ik wens je ook deze week weer veel doorzettingsvermogen toe en stuur een beetje jouw kant op.

Ik vier zelf vandaag ook een klein feestje want ik ben 40 kilo kwijt en loop de hele dag een beetje trots te zijn op mezelf :owow:

Ik wens je nog een heeeeeeeel fijne avond.

tot biebels

:biebelebonsje:
May 12, 2008 om 14:06
:hug:

Dank je wel lieve Engel voor je ontzettend mooie gedichtje in mijn dagboekje.
:together:

:biebelebonsje:
May 12, 2008 om 14:10
hoi Engel Mijn steun het je zeker ik heb ook al veel mee gemaakt twee gehuwlijken achter de rug en u hoop ik drede keer goede keer ik ben in november gestart bij de Weight Watchers en ben u al 9.8 kg af en in april hier bij valtaf en dat gaat goed met de steun van jullie allemaal ik hoop dat het bij jouw ook goed gaat vol houden je komt er wel:gezelligzijn:ik hoop je te kunnen helpen langs deze weg vele groetjes yvette:ww2:
May 12, 2008 om 14:19
hey Engel,

ik wens jou heeeel veel succes met je "dieet" !!
ik dacht ook dat het nooit zou lukken en dat ik het beter zo kon laten,
k zou niets meer mogen eten en ik had haast schrik dat ik zou verhongeren.
ook zou ik mijn emotionele drive kwijtraken en helemaal emotioneel het verkeerde pad opgaan omdat ik niet meer mag eten.

niets is minder waar. ik lust net zoals jij het liefst van al vettige dingen. en ik eet ze nog steeds , en ben nu bijna tien kilo af, maar met mate. één keer per week friet, en één zak chips per week. (dat is voor mij mate :p ) hetgene wa ik wel doe, is alles van snoepgoed laten.... ik at er veel van, maar het is niet dat waar ik naar hunker....

oké, dit was een hele preek over mij, maar mss is het voor jou ook een tip... de 'slechte' dingen laten die je eet, maar eigenlijk toch nietzo verlekkerd op bent... en jezelf gunnen waar je echt van geniet en er dan ook dubbel zo hard van genieten...

veel succes!!!!!
May 12, 2008 om 15:08
Dag Lieve Engel!

Dank voor je lieve berichtje in mijn dagboek. En dankbaarheid is precies waar het om draait. Wees dankbaar en bescheiden, en je zult zien dat er steeds meer dingen zullen zijn om dankbaar en bescheiden over te zijn. Wees tevreden met kleine stapjes, en als je dan terugkijkt zul je weldra zien dat je met die hele kleine stapjes hele grote afstanden geschreden hebt. Genieten van de kleine dingen in het leven is ook dankbaarheid. Ik ben in elk geval dankbaar voor jou als buddy, omdat de hulp die je geeft oprecht is en uit je hart komt!

Liefs,
Karianne.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan