Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Karianne woog op het moment van schrijven 182.00 kg (bmi: 62.24).

:goedemorgen:

Hallo allemaal,

Alweer (het wordt bijna vervelend zeg... )goede berichten van deze kant. Gisteren door de hitte overdag weinig gegeten en 's-avonds gewoon lekker shoarma gemaakt, maar dan een beetje minder erg met een hele groene paprika door het vlees. Toch nog ruim 700 kcal wat je dan naar binnen werkt met die knoflooksaus. Had geen yoghurt of kwark (ja vanillekwark... ) anders had ik die saus kunnen verdunnen. Toch nog een ijsje (light cornetto van de lidl)kunnen nemen en mooi op rond de 1250 kcal uitgekomen. :aaioverbol:En ik heb niet eens het idee dat ik er iets echt voor gelaten heb.

Vanmorgen niet gewogen (omdat het toch nog geen zin heeft door die weegschaal die me niet wil wegen), want rennen naar de yoga :zen2:, heb 90 minuten in de hotroom (40 graden) gedaan en de oefeningen gaan al een heel stuk beter. Ook krijg ik de voor mij aangepaste oefeningen op papier omdat er soms stukjes Karianne een beetje in de weg zitten, of doordat ik gewoon heel stijf ben. :wistjedat:In ieder geval is liggen in die hotroom al zo'n 680 kcal verbrand hebben. En aangezien ik een stuk meer gedaan heb schat ik in zo'n 1000 kcal met mijn gewicht minimaal. Wat vervelend nou.... al die kcal kwijt...

Ook mijn eerste complimentje: Mijn yogabuddy Rita vertelde dat mijn gezicht wat minder vol leek. Nou moet ik zeker op gaan passen voor rimpels als ik Carolien de Bruin mag geloven... (sorry hoor.. zo'n stomme reclame.. ) Daarbij het fantastische gevoel dat mijn "yogabroekje" wat minder strak leek toen ik hem vanmorgen aantrok... ook al zo vervelend... straks pas ik hem niet meer..

En zodadelijk ga ik lekker met de honden naar het strand om te zwemmen en zit een wandeling van 5 km aan vast (minimaal) dus ik denk dat ik een soort van beweegdag heb!!

Jullie in elk geval heel veel succes, drink veel water en om in yogatermen te blijven: Namasté voor jullie bemoedigende woorden.

Groetjes,
Karianne.

May 12, 2008 om 11:21
Hoi hoi,

Bedankt voor je berichtje hoor, ik heb mezelf een schop onder de biebelebonsekont gegeven.
En vandaag gewoon alles gedaan wat ik gister van plan was, maar wat er dus niet van kwam.
Heerlijk genoten.
En nog mijn eigen kleine feestje gevierd want precies vandaag ben ik 40 kilo afgevallen en ik loop de hele dag al trots te zijn op mezelf :grinnik:
Maar genoeg over mij.
Jij gaat lekker zo te lezen, ik hoop dat je jezelf snel kan gaan wegen op je weegschaal want niets is zo motiverend om te zien dat je lijntje daalt.
Maar als ik het zo hoor, gaat het de goede kant op.
Dus dat kan niet zo lang meer duren.
Zet hem op

:biebelebonsje:
May 12, 2008 om 14:09
hai karianne:tinkerbel::tinkerbel::tinkerbel:

Ik voel dat je de kracht weer hebt gevonden,welkom bij de club,ben erg trots op je.
echt alles wat je nodig hebt is wilskracht,en je moet het ook echt willen,ik zag het licht ,toen ik het verschrikkelijk benauwd begon te krijgen,en mn knieen pijn begonnen te doen,
ik ben voor ik net weer begon met lijnen ,door mn rug gegaan,ik kon mn bed haast niet uit komen,en nu ik kan mn bed weer normaal uit komen,ik heb geen pijn meer in mn rug,dat was geen leven, dat ik DAT niet in wilde zien.
eten werd zo belangrijk voor me,en alles wat het eigenlijk deed was me kapot maken,waarom is dit voor me gevoel anders dan die andere keren,nou dat is gekomen,doordat ik de dood in de ogen begon te kijken,toen dacht ik bij mijzelf,WIL ik het wel ECHT,ik moet nu wel wat,ik kan niet anders,ik zag mn lieve vriend somber en allen achter gelaten,mn dieren die niet zonder me kunnen,Maar wat was dat eten sterk,zo sterk dat ik op het laatst dood wilde,en toen zag ik het ineens.
ik had niets meer te willen,ik moest wel wat.
die kracht heb ik nu weer.
en ik voel het bij jou ook,jij zal het ook wel verschrikkelijk moeilijk hebben gehad.en nog wel misschien.
maar elke kans is weer een nieuw begin,en we gaan er samen voor.je staat niet aleen.
je gaat straks dansend door het leven :baldansen:

liefs :littleangel:
May 12, 2008 om 14:23
Dag Karianne,

Je hebt er duidelijk terug zin in, goed zo ! :)


Hoe was het nog aan het strand vandaag?

Groetjes,
:lab:
Kobi
May 12, 2008 om 15:19
Meid, wat klink je heerlijk positief!!!!

dikke :knuffel::kaar32:
May 12, 2008 om 15:34
hoi,

Goed dat jullie van die losloopzones hebben, hier mogen honden officieel nergens loslopen. Maar soms ... stiekem .... ;)
En ze houden je in beweging :D


Groetjes,
:lab:
Kobi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan