Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Doris123 woog op het moment van schrijven 106.40 kg (bmi: 39.56).

Heerlijk hoor die vrije dagen met dat mooie weer! Loop deze dagen voor het eerst sinds jaren in korte broek rondom huis, zorgen dat ik nu een mooier kleurtje krijg op die witte benen! Niet dat ik nu zo wil gaan lopen showen met die benen van mij, maar een bruiner kleurtje is toch niet verkeerd.
Mijn gewicht wil nog niet zo zakken, ga me nog steeds niet te buiten aan uitspattingen, maar eet wel iets te vet en iets te veel koolhydraten volgens het oorspronkelijke programma. Ook nog steeds te weinig wat en te weinig beweging. Al met al betekent het dat mijn gewicht heel langzaam onderuit gaat. Eigenlijk ben ik sinds 31 dec (111kg, mijn laagste gewicht in 2007) nu maar 4,5 kg ben afgevallen. Per saldo dus 1 kg per maand. Dat gaat zo dus niet hard en de 100 kg op 15 juli ga ik zo niet halen! Kan het goed in de hand houden om niet uit de band te springen, maar echt afvallen is er zo ook niet bij.
Vanochtend dus maar weer op de loopband en op de crosstrainer geweest. Pff, die crosstrainer is echt heftig voor je bovenbeen spieren!
Hoe nu verder ? Heb me voorgenomen om vanaf deze week in ieder geval 3 x per week te gaan sporten (loopband, crosstrainer en fiets). Staan per slot van rekening allemaal bij ons in de kelder, dus kost relatief weinig tijd.
En nu weg achter de laptop en nog maar evn genieten van een heerlijke vrije dag!

May 15, 2008 om 14:51
Hoihoi, 3x per week sporten !!! Helemaal super zeg.
Als ik het zo lees mag jij idd meer kh. Ik mag 2 x een shake en 1 low carb maaltijd en een paar tussendoortjes van kaas, worst en ei.
Mag geen fruit en geen zuivel bijvoorbeeld.
Maar ik merk het nog niet denk ik omdat maat 60 al niet zo groot meer viel en ik nu onderweg ben naar maat 56. Ik denk dat ik de volgende 30 kilo veel meer ga merken :)
Ik ga kijken voor e3en nieuwe foto. We zijn vorige week naar een pretparkje geweest en daar zijn er wel wat gemaakt. Zal eens kijken wat er tussen zit.
Groetjes van Kiek
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan