Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Vreetbuitje woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 23.24).

:alleskomtgoed:

Ik ben best een beetje trots op mezelf, afgevallen tijdens het pinksterweekend is me nog nooit overkomen, maar nu dan eindelijk wel.
Heb me braaf aan de :ww2: gehouden behalve gisteravond flink aan de passoa gezeten maar zoveel gedanst dat het geen kwaad kon.
Vanavond nogmaals in de dans dus het komt goed, ik ga dat streefgewicht zeker halen voor eind juni nog 5 kg te gaan met nog 7 weken, dat moet toch lukken.


:zonnetje::zonnetje::zonnetje::zonnetje::zonnetje::zonnetje:

May 13, 2008 om 04:20
Hee, geweldig dat je niet aangekomen bent dit weekend, fijn dat het zo goed gaat. Komt ook van het mooie weer volgens mij, dan gaat alles beter. Dit vasthouden zo.
Hier 90,1 vanmorgen dus nog niet onder de 90, maar zaterdag bbq gehad, half glaasje witte wijn en 1 stukje stokbrood gehad, verder me er aan gehouden. Dit is ook mijn eerste weekend dat ik niet ben aan gekomen maar zelfs een onsje afgevallen. Zaterdag morgen was ik opeens 90.7, zomaar zwaarder, gistermorgen alweer wat eraf, maar vanmorgen dus weer wat minder dan vrijdag, gelukkig maar, je laat er veel voor, dan mag er ook wel resultaat zijn. Maar ben bang dat het niet zo snel gaat als vorige week, maar als er elke keer maar wat afgaat, ben ik tevreden hoor.
Vanavond wandelen dan hoop ik dat ik morgen toch de 89 mag begroeten.
Zit op dag 8 van fase I en zal blij zijn als die 14 dagen om zijn hoor. Mis het fruit het meeste, maar heb geen stukje taart gehad met moederdag, geen chocola, niks.... Heb er ook geen behoefte aan, dat is natuurlijk geweldig. Heb al even in fase II gekeken, dan mag ik wer fruit en havermoutpap en sochtends een smoothie van fruit en melk of yoghurt, heel wat beter dan ei met groente...... Maar ik hou dit stug vol, als ik zelfs het pinksterweekend het goed doe, dan moet ik het deze week toch ook kunnen?Heb alleen 1 probleempje, ga zaterdag weg en uit eten zit daarbij, vind ik moeilijk, naar intratuin, daar hebben ze vaak niks gezonds, nog even kijken hoe ik dat ga doen.
Groetjes en vind het geweldig dat je het met ww zo voorelkaar krijgt, beter dan southbeach hoor. Maar moet toch wat....
:knorretjebloem:
May 14, 2008 om 04:22
:hallo3:
Het gaat bij jou ook weer de goede kant op gelukkig, nog maar een paar kilos en je bent er:!:
Vanmorgen was ik blij verrast op de :weegschaalrose:, 89,4 ben ongelooflijk blij er mee, wel gisteravond nog gewandeld, maar had erg last van de benen daarna, zal van de weinige koolhydraten komen denkik, had ik anders nooit last van.. Maar nu is alles weer over hoor.
Ben wel uitgekeken op dit eten, maar goed, het heeft wel resultaat, zal nog es op het forum kijken voor eettips, ga vanavond de bloemkoolpuree eens uitproberen, kijken of ik dat lekker vind
Zit je weer in je ritme?
groetjes :knorretjebloem:
May 17, 2008, gewijzigd door Groetje op May 17, 2008 om 15:40
:gefeliciteerd:
Mooi hoor, dat je weer op de 63:afgevallen: zit, heel fijn voorje, en moet zeggen, met ww mocht je veel meer hoor dan bij south beach :niet:
zit nu al een paar dagen op de 89,2 komt omdat ik te weinig eet zeggen ze nu op het forum, hadden ze wel eerder mogen zeggen dan, niet in omvang (groentes genoeg) maar het aantal kcal, tja en dat tel ik niet, dat was niet nodig, maar volg niet helemaal het boek... dat ik dat nog mag meemaken, dus van schrik gisteravond en vanavond 15 cashnoten genomen (wat een feest, zo op dus)

Dus totaal 4 kilo kwijt denk ik in fase 1, dik tevreden hoor, als het nu maar wel doorgaat.

Vandaag weggeweest, met vriendin naar tuincentrum en uit eten (lunch) een hamburger met bacon en kaas (zonder broodjes) met extra rauwkost, nou dat moet goed zijn toch, vanavond chili concarne, maar 3 opscheplepels want je mag maar 120 gram bruine bonen op een dag....
Maar goed geen trek, zal komende week hier es invoeren wat ik eet, je moet tussen de 1200 en 1500 kcal uitkomen per dag, anders ga je in de spaarstand, hoop niet dat ik daar nu inzit, en dacht dat ik het zo goed deed. Nou ja, hier maar eens invoeren en kijken waar ik op uitkom,
Ben vandaag al begonnen met de aardbeien door de yoghurt hoor, heerlijk (3 hele aardbeien, jawel) door de ypghurt maakt een wereld van verschil hoor, meen ik. Dus morgenvroeg weer. Neem gewoon weer het vrijdaggewich voor het wegen, ben benieuwd wat volgende vrijdag het gewicht zal zijn...
Zullen we het streefgewicht dit jaar eindelijk eens berijken:wave:
Hoe snel deed jij dingen toevoegen in fase 2?
Groetjes en prettig weekend :knorretjebloem:
May 18, 2008 om 09:07
Nou dat viel wel mee toch, als je vandaag een beetje oplet, is dat morgen weer weg :haha:

Dit is de laatste dag van fase 1, maar heb sinds vrijdagavond al rood fruit toegevoegd, en ook 2 x cashewnoten gehad, en wat denk je, vanmorgen er weer wat af 88,9:afgevallen:, dat betekend dat ik rustig rood fruit (doe maar 3 dikke aardbeien door de yoghurt maar wel 2 x per dag, wordt het leven al weer een stuk vrolijker van. Gister ook uit eten geweest, maar een hamburger gehad met bacon en kaas als lunch, geen broodje, wel extra rauwkost, is dus goed gegaan.

Ga na een paar dagen kijken of ik dan een appel kan toevoegen, als de aardbeien op zijn. Kijken hoe dat gaat, als ik 2 x per week wat toe kan voegen, dan schiet het wat sneller op, anders zit ik pas over 4 weken op een cracer voor de lunch. Maar rustig aan, het gaat gelukkig goed, maar je moet 24 -72 uur afwachten Dus wacht in ieder geval tot dinsdagmorgen voordat ik weer wat probeer.
Maar weer gewoon doorgaan dus, en in het weekend afvallen, (kan morgen anders zijn natuurlijk) maar dat ik dat nog mag meemaken.
Gaat nog steeds goed met de koekjes en snoepjes, nog steeds niks gehad, wilde wel tzt een herbareepje toevoegen, kijken of ik daar ook van aankom.
Maar goed 1 ding tegelijk, dan breekt het lijntje niet.
Groetjes :knorretjebloem:
May 19, 2008 om 17:49
Hallo,

Ik heb je reactie in het dagboekje van Groetje gelezen. Je schreef dat je behoefte hebt aan een ovenschotel of aan pasta. Ik volg net als Groetje het South Beachdieet. Ik maak wel eens een ovenschotel met gehakt of shoarma en neem dan in plaats van aardappelen bloemkool of koolrabipuree.
Stampot andijvie maak ik ook met bloemkoolpuree.
Als ik behoefte heb aan spaghetti maak ik een Bolognesesaus en voeg deze toe aan knapperig gekookte spitskool of witte kool. Dan houd ik toch een beetje het spaghetti idee aan, zonder af te wijken van het dieet.
Ideetje?

Succes,

Lottli
May 20, 2008 om 04:32
Nou het avondeten valt me soms tegen hoor, vind niet veel meer lekker, gister roerbak kip met chinese kool met zout peper en kerrie, vond het niet lekker.... Vanavond ga ik kip shoarma maken, kijken of dat wel lekker is.. Sta nu 3 dagen op hetzelfde, heb cashewnoten gehad, nu maar weer mee stoppen , kijken of dat beter gaat, ben niet zwaarder, maar ja doe er veel voor , wil je ook resultaat zien toch?
En lottli, die spagetti ga ik ook eens proberen.
Groetjes :knorretjebloem:
May 21, 2008 om 04:34
hallo , hoe gaat ie?
hier moeilijk , niet met snoepen, maar het avondeten, vind er niets meer aan, blijkt ook dat ik maar tussen de 1000 en 1100 kcal per dag zit en dat is te weinig, en zou niet weten wat ik meer moest eten.
Gisteravond gewandeld, en als resultaat 3 ons erbij, 89,2 vanmorgen, baal gigantisch. Houd me er perfect aan maar mijn lichaam vind het nu genoeg denk ik, of ik ben in de spaarstand gekomen. Maar om nu te stoppen en brood en pasta te eten ben ik ook bang dat ik gigantisch aan kom...
Hoe deed jij dat toen?
Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan