Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, May 12, 2008

Bosbes woog op het moment van schrijven 110.60 kg (bmi: 38.72).

:baai:

Lekker weertje om met een kan water in de tuin te zitten.
Jammer genoeg moet ik morgen weer gewoon werken in een snikheet pak,
Hopelijk doet de airco het. Ik ga in ieder geval maar weer stug door, heb wel te veel gegeten de afgelopen dagen. meer uit gewoonte, want trek had ik niet.
:succes: allemaal!

groetjesssss:eenprettigedag:

Onbekend
May 13, 2008 om 10:33
Ja, ik ga inderdaad lekker. Moet wel bekennen dat de 2e bbq niet zo goed ging. Heb niet veel gegeten, maar wel verkeerde dingen. Maar die was op maandagmiddag en toen had ik al op de weegschaal gestaan. :bigsmile:
Die schade zien wel volgende week maandag wel. Of misschien valt het allemaal wel mee!:haha:

Jammer dat het bij jou niet lekker ging. Misschien moet je toch proberen bewuster wel of niet te eten. Vooral omdat je aangeeft dat je eigenlijk geen trek had. Voor mij gold echt dat toen ik het twee weken vol had gehouden zonder te spijbelen, ik ook de gewenning van het zomaar wat in mijn mond stoppen kwijt was. Maar daar moet je eerst wel door heen. En niet denken: die ene hap of dat ene dropje maakt niet uit. Zet hem op hoor. Het is zonde als je niet doorzet.

Wat doe je trouwens voor werk?

Succes deze week!

Liesbeth

:ikbenhetwaard:
Onbekend
May 14, 2008 om 13:39
Hoi Marjolein,

Hoe is het de afgelopen dagen gegaan? Begin je een beetje in het ritme te komen? Sterkte vanavond weer en zet hem op! Moed houden hoor.


Liesgeth

:borntoshine:
Onbekend
May 17, 2008 om 02:54
Hoi Marjolein,

Lukt het allemaal nog een beetje? Hoop dat het goed gaat met je moeder.

Heb zelf even een pre-menstruatiedip. Ik wil chocola! (en dan het echte werk). Dat doe ik toch maar niet. Heb gisteravond wel wat koekjes en kipworst (flink stuk) gegeten. Helaas! We gaan vrolijk door.

Sterkte met alles.

:bloemetje:

Liesbeth
May 18, 2008 om 08:24
Hoi

Wilde gewoon even weten hoe het nu met je gaat :)

Hier gaat alles goed.. ook het snoepen.. alleen dat laatste mag eigenlijk niet ;) Het afvallen gaat daardoor dus ook niet echt.. maar dankzij de borstvoeding kom ik ook niet aan (best een aardige smoes om te kunnen snoepen toch?)

Heb besloten dat ik toch weer wat meer op m'n eten moet gaan letten.. want anders heb ik straks een probleem.. begin nu al weer aardig verslaafd te raken aan de suikers en vetten.. oftewel.. tijd voor de spreekwoordelijke schop onder m'n kont!

Heel veel succes!

groetjes
Josine
:vergeetmeniet:
Onbekend
May 19, 2008 om 04:41
Hoi Marjolein,

Hoop dat het beter gaat met je moeder en ze vandaag lekker naar huis mag.

Veel succes met je nieuwe start vandaag. Ik doe met je mee, want in het weekend is het aardig mis gegaan (kilo erbij).

Fijne dag!
Liesbeth
May 20, 2008 om 03:05
Haai!!

Dankjewel voor je reactie wat betreft m'n droge smurfie!! :D Mennnn, das echt niet normaal... En meer water drinken helpt ook niet echt! Maar goed, we weten nu wat het is dus da's goed toch!!
Fijn he, dat eten uit gewoonte... deed ik ook. Als het etenstijd was, had ik niet eens honger!!!! Triest... Maar goed, ik hoop dat dat nu verleden tijd is.. en dat ik het wat af kan leren want anders blijf ik dik worden iedere keer!
Ik heb nog steeds wel trek in lekkere dingen hoor, moet me vandaag inhouden niet iets te eten ben ik bang... Vond eigenlijk wel dat ik mezelf mocht belonen na het wegen straks... Want ik moet pas weer over twee weken wegen omdat de consulente op vakantie gaat! Maar ik ga het proberen niet te doen!!!!!

Succes vandaag he...

Liefs,
Angenita
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan