Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Biebeltje woog op het moment van schrijven 96.80 kg (bmi: 34.71).

Vandaag was het de hel dag zo druk op het werk dat ik niet eens een babbeltje bij de telefonistes kon maken. Misschien maar goed ook want daar staat altijd wat te snaaien.

Toen ik vanmiddag naar huis ging baalde ik want ik was de sleutel van mijn moeders huis vergeten mee te nemen zodat ik mijn hond niet direct uit het werk op kon halen. Nu moest ik eerst naar mijn eigen huis rijden om de sleutel op te halen om mijn hond op te halen. Toen ik eenmaal in de woonkamer bij mijn moeder stond was mijn hond erg blij me te zien maar ik kon aan hem merken dat hij iets gedaan had wat niet mocht: op de bank liggen! De boef, ik hoop dat ie daar lekker geslapen heeft want als er iemand thuis is mag het niet. Daarna ben ik nog even gauw weer naar mijn huis gegaan om de wandelschoenen en een andere jas aan te trekken. Ik heb nog even gauw wat aan de administratie gedaan en toen zijn we gegaan. Maar goed ook want ik ben al de hele dag op zoek naar chocolade en gelukkig is dat nu voorbij!
Ik ga zo nog even het laatste stukje van Dr Phil lezen en dan lekker verder niks doen.


Onbekend
January 6, 2005 om 14:55
http://www.filmtotaal.nl/module.php?section=555 <---- voor elk uniek IP dat wordt geregistreerd op die pagina wordt een eurocent overgemaakt naar giro 555 voor azie .... tis kleine moeite, thx vast
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan