Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Hampie woog op het moment van schrijven 113.50 kg (bmi: 39.27).

Het gaat nog niet echt helemaal lekker met lijnen. Ik moet eerst weer in een lijnritme komen. Thuis heerst op dit moment veel stress i.v.m. het weer thuiswonen van ons jongste kind (9 jaar). We zijn druk op zoek naar een lang verblijf plek voor hem en dat is nog niet zo eenvoudig. Intussen gaat de tijd dringen en moet hij eerst weer naar de speciale basisschool maar dat kan niet zolang. We zoeken een plekje waar hij voor langere tijd kan wonen. Nu dreigt hij tussen wal en schip terecht te komen (onze grootste angst) Ik verval weer in stress-eten en dat is stom. Vanavond ga ik alleen maar water drinken en morgen ga ik extra mijn best doen.
:doei: Hampie

January 7, 2005 om 15:10
Hoi Hampie,

Goh wat vervelend van jullie jongste, ik heb geen idee hoe je met zoiets om moet gaan, heb er (gelukkig) geen ervaring mee, maar het lijkt me niet makkelijk.
ik kan me voorstellen dat je van de stress aan het eten slaat, in mijn geval zou dat waarschijnlijk ook zo zijn. Ik snoep ook al als er geen sprake van stress is.

Pak het maar dag voor dag, en iedere dag die wel goed gaat is mooi meegenomen. Ik zal duimen dat het lijnen lukt, maar nog meer dat je weer een plekje voor je kind vindt, want dat lijkt me nog belangrijker!

Groetjes,

Musje
January 7, 2005 om 15:17
Hoi Hampie,

Zag net op het forum dat je een dochter van al 17 hebt, groot zeg, (of eigenlijk zijn die van mij gewoon nog klein, ik ben een laatbloeier wat kinderen betreft)is het een vriendin, of is het een lekkere dwarse puber

Groetjes,

Musje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan