Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 6, 2005

Mises woog op het moment van schrijven 106.90 kg (bmi: 32.99).

Vandaag gaat het weer lukken hoor met de euro! Ik heb ook voor het eerst iets gekocht van mijn potje. Bij de ETOS liep ik tegen een hele mooie leren toilettas aan. Niet dat ik die nodig heb of zo, maar ik wilde hem gewoon hebben! Kan ik leuk meenemen als weer eens een optreden hebben. Hij is zwart en hij heeft zo'n sluiting als een ouderwetse dokterstas. Echt leuk joh!
Nog niet gesnoept en dat ga ik ook niet doen. Vandaag hebben we pasta met courgettesaus gegeten (recept op aanvraag; erg lekker :smullen:) Na het eten nog 3 kwartier gesquashed met de buuf. Lekker. Het was al weer een tijdje geleden (feestdagen enzo) dus we moesten er wel weer even inkomen. 'K heb zelfs nog een potje gewonnen!
Morgen ga ik met de meiden even naar de dierentuin. Mijn moeder heeft ze poffertjes beloofd. :help: Zal ik wel of zal ik niet? Ik vind ze zó lekker. Maar misschien vallen ze wel tegen en dan baal ik dat ik ze genomen heb. Lastig.
:doei:

January 7, 2005 om 03:03
Hallo Saskia,

Fijn jezelf belonen voor goeie daden, heb je meer dan verdient. En nodig, ach veel eten heb je ook niet echt nodig, juist van dingen die je niet nodig hebt geniet je driedubbel op. Wat voor optredens heb je?

Leuke dg in de dierentuin. Welke dierentuin ben je geweest?

:dag:
Xanne
January 7, 2005 om 04:03
hebben hebbben hebben! :D das leuk he, zelf verdiend! :ja: zo he, gesquashd met de buuf, is die ook aan de lijn of gewoon een supporter van jou? (+) hm, poffertjes, ik neem ze wel, maar dan weinig met fruitsalade of zoiets ter compensatie.... maar ja in de dierentuin is het dan moeilijk bestellen: doet u mij er eerst maar 5 dan dan zien we wel.... :zucht:

het kippenhok is net nieuw en loodzwaar, maar lag er net wéér vanaf met de storm, pppfffff. deze keer was het geen chicken run, maar sophia-run! :D vla met chocoladesaus: :lekker: een 10 geef ik het, maare nu is het afgelopen, ik zit bijna aan de 500 gram per week die ik kwijt wil, dus ff geen uitspattingen meer voor sophia :nono:

veel plezier bij het dierentuin en geen mensenaapjes kwijtraken he! :D
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan