Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 17, 2008

Lottli woog op het moment van schrijven 76.90 kg (bmi: 31.20).

:hallobuddys: en andere dagboeklezers,

Dit was een gekke en erg rommelige week in alle opzichten :pf: Ik heb veel gewerkt ondanks het feit dat mijn derde klas op werkweek was en de vierde bezig is met examenvoorbereiding:studeren: Daardoor heel onregelmatig gegeten en weinig extra bewogen (als je al dat geloop in onze schoolkeuken niet meerekent). Dinsdag had ik na een aanvaring met een collega een vreselijk vreetbui:eetbuiduivel: Woensdag dus niet op de weegschaal, en wonder boven wonder, was er donderdag zelfs nog wat af. Dat is er intussen zeker weer bij, maar dat weet ik niet, omdat ik de weegschaal gewoon even mijd :mad: Lekker laf;!b :harenuithethoofdtrekken: Of misschien moet ik het wel positief zien: Ik probeer me zelf te
blijven motiveren:!: Het is weer eens een typisch "Lottlistaaltje' van jezelf voor de gek houden.
Maar als ik :struikelen: ben ik tegenwoordig ook in staat om weer op te staan. Dus vanochtend de broekriem aangehaald, mezelf op de rails gezet :schopondermijnkont: en :yougogirl:
Het wordt een rustig weekend. Ik heb vanochtend vroeg al boodschappen :boodschappen2: gedaan in Duitsland en we hebben plannen om de tuin in te gaan. Het laatste moet nog even wachten totdat de laatste
regenbui :regen: verdwenen is. Ik stort me eerst op de cryptogram uit de Volks:krant: anders heb ik nog niets gevonden, als mijn vriendin uit Rotterdam haar vondsten mailt. We proberen de cryptogram elk weekend samen op te lossen en dit lukt meestal ook. Waarom val je van nadenken niet af:?: Morgen moet ik weer aan het werk, gelukkig weer een normale lesweek voor de boeg wel met extra examensurveillance. Nog vijf weken te gaan en dan is het al weer vakantie. Onvoorstelbaar. We zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor het volgend schooljaar. Geen tijd om me te vervelen en hopelijk daardoor wat minder bezig zijn met :ikwilnueten: :kaas::kalkoen::kebab::koelkast::mayonaise::olijven::snakken:
:02prettigweekend: en allemaal weer veel afslanksucces,

Lottli


Onbekend
May 17, 2008 om 13:21
Nou, je doet het in één woord fantastisch. Je bent al ruim 23 kg afgevallen:applaus:. Een hele prestatie.
Gewoon doorgaan en je hebt er altijd een dag tussen zitten dat het eens wat minder gaat. De volgende dag weer even strenger en je hebt het opgelost:yougogirl:.
Ik zie dat je bent begonnen met het invullen van je eetdagboekje. Goed plan.Fijne dag nog morgen en voor maandag "werk ze".

Groetjes :s1uperrietje
Onbekend
May 18, 2008 om 03:21
Hoi Lottli :dagmickey:,

Wat goed van je, je hebt je eetdagboekje helemaal ingevuld. Ik schrik wel van de verhoudingen koolhydraten-vet (40% vet). Hoort dit bij het South Beach dieet? Het zal wel goed wezen, want je valt af als een tierelier.
Ook eet je combinaties dan ik denk: huh, is dat lekker? (paprika met smeerkaas light bv.)

Ik heb weer de boeken van SB + Atkins in huis gehaald, maar durf de stap nog steeds niet te zetten. Denk dat ik niet zonder m'n brood en pasta kan.

Zou ik fase 1 gewoon over kunnen slaan? Misschien gaat het afvallen dan niet zo snel, maar het eindresultaat moet toch hetzelfde zijn?
Ik weet het allemaal nog niet, ben ook erg besluitloos :zucht:.

Je bent zo te zien ook een vroege vogel, hebben jullie ook het zonnetje:zon2:? Het ziet er goed uit voor de komende dagen....:eenprettigedag: nog verder en ik kijk uit naar je recepten. Eet je trouwens linzen enz. ipv. pasta ???
May 19, 2008 om 05:27
Hallo,
jammer van die vreetbui, maar je gaat geweldig goed hoor, je lijntje gaat mooi naar beneden.En je weet als je de draad wer oppakt, het gewoon weer eraf gaat.
:alleskomtgoed:

Heb fase 1 net afgesloten, 4,3 eraf totaal, ben tevreden, mag nu aardbeitjes toevoegen, sinds zaterdag al gedaan hoor.
Hoe heb jij dat gedaan in begin fase 2, het toevoegen van produkten bedoel ik? Elke week 1 ding uitproberen, duurt wel lang, heb jij dat ook gedaan, week 1 rood fruit, week 2 appel, week 3 combi fruit + appekl, week 4 1 cracer etc...

Groetjes :knorretjebloem:
May 20, 2008 om 04:40
Hallo lottli,
Als ik heel eerlijk ben, overdag gaat het goed, maar het avondeten vind ik vaakniet lekker, of mijn smaak veranderd....

Gisteravond had ik roerbak kip met chinese kool met zout peper en kerrie, vond het niet lekker, wel opgegeten, maar vond er niks aan. Had zaterdag bruinen bonen met veel groentes, beetje rundergehakt gemaakt en daar nassikruiden door, dat vond ik wel lekker.
Ga vanavond eens die spagetti maken, heb nog chinese kool, kan ook toch?

Sta nu 3 dagen op hetzelfde, komt volgens mij van de cashewnoten, zijn nu op , heb ik de vorige weken bijna niet gehad, zal ze es laten staan.

Bedankt voor je steun, kan het op dit moment wel gebruiken, voor wat betrefd het avondeten .... Verder absoluut geen trek in zoete dingen of zo, ook geen behoefte aan chips of wat dan ook, dus dat scheelt. Maar wil wel genieten van het avondeten en dat doe ik nu niet...
Heb ook de bloemkoolpuree gemaakt, vond ik ook niet lekker, ben er zelfs misselijk van geweest...
Maar goed, probeer van alles, ga ook eens bij de recepten van fase II kijken. Van de andere kant eet ik al 2 weken het zelfde starmien, misschien moet ik meer varieren in het ontbijt? Mijn lichaam raakt hier nu aan gewend volgends mij (eieren met groente en kwark)
Heb vanmorgen ontbeten met 2 gebakken eieren, tomaat en 250 ml magere yoghurt met aardbeitjes. Kijken hoe hetmorgen is.
Groetjes :knorretjebloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan