Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 17, 2008

Piek79 woog op het moment van schrijven 90.00 kg (bmi: 29.39).

:hello:

Terug van weggeweest; een heerlijk weekje bijgetankt vorige week!:bagage2:
Op La Palma hebben we -toch nog- iedere dag gewandeld, maar ook heerlijk :zomer08: aan het zwembad en het strand. Iedere ochtend bij het hotel buiten ontbeten en buiten gedineerd; luxe!!:vakantie:

Maar ja.......de :vetcel::vetcel::vetcel: hebben zich vermenigvuldigd (of het kindje, of een combi van die 2)......
Weer een paar kilo's erbij!!!!
Totaal nu 14 kg aangekomen in m'n :zwanger2:

Ik voel mij goed. Krijg wel wat last van 'de gebruikelijke kwaaltjes'. Rugpijn, pijn in je ribben en soms maagzuur. Maar dat hoort erbij!
De babykamer is klaar; ik heb een nieuwe foto geplaatst van mij tegen de oranje muur, waar de commode voorstaat.:koningterijk:

Hopelijk gaat met jullie ook alles goed?
Groet van Monique.:01groetjes:


May 18, 2008 om 09:11
Hoi Monique,

Ja, de kilootjes gaan snel hè, maar ik vind je prachtig uitzien. Ook je haar zit zo mooi! Echt leuk die foto van jou tegen de oranje muur. Fijn dat jij je ook zo goed voelt. Ga zo door! Maak je over de kilo's maar niet druk inderdaad, collega van mij was 18 kilo aangekomen en zij is niet zo lang als wij. Ze is eind april bevallen van een prachtige dochter. Ik ging na 2 weekjes op kraamvisite en je zag al bijna niks meer van de kilo's.
Liefs,
Heidi
May 20, 2008 om 04:25
Hoi Monique,

Ja, ik wil straks ook weer terug naar 74. Maar ik maak mij daar gek genoeg niet druk over. Het lijkt me heerlijk om straks het kindje :newborn01: te hebben en inderdaad om die buik dan ook weer kwijt te zijn en dan weer helemaal slank worden. Hihi, eerst kunnen we niet wachten totdat we een buikje krijgen en dan dromen we weer over een platte buik. Ik heb er ook echt zin in, weer lekker actief te kunnen doen, niet meer zo voorzichtig met alles en ik ga borstvoeding geven. Hopelijk lukt het en ben ik zo superslank, haha! Maar jij mag nu nog lekker genieten van je buik! Doe ik trouwens ook nog wel.
:doei:
May 21, 2008 om 05:19
Ha Zussie,

alles goed met je buik? Ik ben er benieuwd naar om hem te zien komend weekeinde, zal wel weer flink gegroeid zijn! Ik ben ook benieuwd naar de echo-dvd, die wil ik wel zien!

Liefs Marloes
May 26, 2008 om 05:57
Hoi Monique,

Ja het wordt steeds spannender. Ik krijg steeds meer zo'n gevoel dat de weeën nooit spontaan op gang zullen komen. kan me helemaal niet voorstellen dat het opeens vanzelf komt. En ik hoor maar verhalen om me heen van vrouwen die weeënopwekkers kregen en ingeleid werden, niet leuk.
Soms denk ik inderdaad dat er teveel spanning is, waardoor ik misschien blokkeer. Mijn man moet vanavond en donderdagavond weer cursus geven, mijn dochter is gespannen dat zij mij in barensnood aantreft. Ik heb zo'n gevoel dat dat allemaal niet meewerkt. Ik heb haar wel beloofd dat ik haar sms, zodra het gaat beginnen en ze kan dag en nacht bij haar beste vriendinnetje terecht. Toch kan ik mij niet echt voorstellen dat ik hier straks een kind moet baren. Heel maf gevoel.
Ik moet voor vandaag maar weer wat actiefs bedenken ... dan heb ik wat afleiding.
:groetjes:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan