Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 17, 2008

Angie89 woog op het moment van schrijven 76.50 kg (bmi: 27.10).

Dag 77

Vandaag sluit ik alweer de 11e week af. Uit verveling ben ik terug gaan denken over de tijd toen ik begon, en een paar minuten geleden bekeek ik zo ook de foto's van voor ik begon. Nu zal ik meteen maar opbiechten dat de foto's die ik hier publiceerde één van de mooiste zijn. Moet je nagaan, die vond ik tóen mooi! Nu ik terugkijk naar al die foto's vind ik mezelf afschuwelijk, afgrijzelijk, heb ik er echt zó uitgezien?

Eergisteren heb ik foto's gemaakt. Kritisch bekeek ik ze: stomme foto, stomme foto, pfffff vreselijke foto.. De helft was wel redelijk tot goed. Waaronder die ene die ik heb toegevoegd. Maar als ik die foto's nu vergelijk met 10 weken eerder denk ik: "wauw wat ben ik mooi verandert!".

Ondanks dat ik wel merk dat ik meer mannelijke aandacht krijg, hoor ik weinig vanuit mijn omgeving over dat ik ben afgevallen. Daarom vroeg ik mijn klasgenoot vandaag hoeveel ze dacht dat ik kwijt was. Ze reageerde: "jaaa ik wist het, je bent afgevallen, kenza zei het ook al. zo'n 5 tot 10 kilo?". En gelijk had ze, namelijk rond de 9 kilo. Even later zei ze: "ik herkende je bijna niet de eerste dag na de vakantie", logisch natuurlijk, want als je iemand al 3 jaar kent, dan herinner je niet alleen het beeld van de laatste 2 a 3 weken voor de vakantie. Het geeft me een goed gevoel, mijn omgeving ziet het, ik heb gelijk: ik word mooier!

May 18, 2008 om 06:14
Heeey!
Dankjewel :) ik ga snel weer eens nieuwe foto's maken.

Leuk is dat he! Als mensen zeggen dat je bent afgevallen en dat je er goed uitziet enzo! Dan ben ik altijd een beetje trots op mezelf :D Foto's vergelijken is ook altijd leuk.

En die mannelijke aandacht.. hahaha ik ben dus niet de enige die er "last" van heeft! Het is zo raar. Vroeger zag geen enkele jongen me staan, nu heb ik zelfs keus. Echt onwijs vreemd is dat!

Nou, jij ook heel veel succes! Je bent supergoed bezig!
Liefs!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan