Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, May 17, 2008

Jeronimus0211 woog op het moment van schrijven 109.30 kg (bmi: 28.74).

Goud van Oud

Één van de leukere taken is om oude 'vanwege fysieke omstandigheden' weggelegde broeken weer te passen. Dan blijkt dat een aantal weer kunnen. Maar er was ook nog een oude korte broek die nog veels te klein was. Dat was mijn 'Noorwegen broek' In 1999 zijn we met zijn drietjes ca 250 km door de hardangervidda gehiked. Dat was achteraf gezien ook het moment dat ik het meest in topvorm was. En misschien ook een reden waarom me het nu weer zo goed lukt om het sporten op te pakken.

Als visualisatie voor mijn motivatie en misschien als verklaring voor de lezers voor mijn hervonden fanatisme post ik een paar foto's van Noorwegen. Dat is het beeld wat ik voor me heb en ik weer wil bereiken. Dat kan ik zien als ik mijn ogen dicht heb en Dat wil ik nog eens beleven.

Binnenkort moet ik maar eens voor een recente foto zorgen. Ik schijn behoorlijk anders er uit te zien in vergelijking tot de portretfoto. Als opmaat daarvoor eerst maar de noorwegen foto's :-)


May 19, 2008 om 04:41
Amaai, hoe is je dat toen gelukt om met een zware rugzak op je rug op die grote steen te geraken? Mooie foto's hoor.

:volmaakt:
:babe01:
Groetjes
May 20, 2008 om 07:14
Hallo

Ik kan mijn hand nog gebruiken hoor. Mijn vinger doet ook al minder zeer dus het komt wel in orde denk ik. Bedankt voor je bezorgdheid.

:volmaakt:
:babe01:
Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan