Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, June 3, 2008

Bubbelies woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 31.42).

Hey lieve buddies.

Ik heb sinds gister een luxe probleem. Hoewel ik in de voorlaatste ronde zit van het RijksTraineeProgramma (RTP) en ik ongeduldig wacht op de uitslag heb ik gister een andere baan aangeboden gekregen... Ik kan voor 2 tot 3 jaar aan het werk bij het Nederlands Studiecentrum voor Criminaliteit en Rechtshandhaving (NSCR). Ik heb hier stage gelopen en heb hier nog enkele contacten, waar uit onverwachte hoek gister deze aanbieding kwam. Ik zou echt heel graag op het NSCR werken en heb er ook al 2 keer gesolliciteerd, maar nu weet ik dus echt even niet wat ik moet doen...
Aan de ene kant het RTP, waar ik veel kan leren, aangezien het een trainee plaats is en waar ze cursussen enzo hebben. Het is op het ministerie van Justitie, wat meteen het nadeel is aangezien het erg beleidsmatig is, en ik niet weet of ik dat nou zo leuk vind.
Aan de andere kant het NSCR. Een middelgroot onderzoeksinstituut, waar ik de mensen al van ken en die vind ik erg gezellie. Het is wetenschappelijk onderzoek, waardoor mijn droom om ooit te promoveren dichterbij komt, aangezien doorstromen in een PhD plek makkelijker is vanuit het wetenschappelijk onderzoek. Maar hier krijg ik niet de trainingen en cursussen die ik bij het RTP wel krijg en het is minder afwisselend.
Zucht... Ik ga hier nog hard over na moeten denken... :iedermoment:

June 3, 2008 om 09:14
:deoverwinning:

:gelukkigzijn:
June 4, 2008 om 04:22
Hoi lijntje,
Wat een goed nieuws van die baan zeg, alleen wel vervelend dat je nu moet gaan kiezen. En ik weet hoe moeilijk dat is. Maar zoals je zelf al zei, je weet niet of je het beleidsmatige deel leuk vind, en dat wordt het toch wel bij justitie.
Met afvallen gaat het bij mij wel aardig. Langzaamaan gaat er toch wat van af nu, maar langzaam is toch beter dan crashdieeten en ik ben heel blij dat ik nu al sinds februari 3,5 kilo kwijt ben :D
Hoe gaat het bij jou met de kuur? Voel je je al beter?
Eten lijkt me een gezellig idee, jij kookt? (ik weet niet wat je wel en niet mag hebben). Alleen even kijken wanneer ik kan, maandag en dinsdag gaat niet lukken, en donderdag komt Stefan altijd naar mij. We kunnen ook bij mij koken?
Ik hoor het wel! Succes weer.
Liefs.
Onbekend
June 10, 2008 om 13:32
Hallo bubbelies.
Ik heb je doll gemaakt.
Hoop dat je je erin kunt vinden.
Nu moet ik eerst de kinderen doen.
Ik zal hem straks online zetten.
en dan kun je hem zien op de site van smilie 21
:juriska:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan