Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Lottli woog op het moment van schrijven 74.70 kg (bmi: 30.31).

:goeiemorgen:

Ik durfde er vanochtend weer op (dat weegkreng bedoel ik). Ik heb me bijna een hele week netjes aan fase 1 van South Beach gehouden en dat heeft zijn :aardbeien::appeltje::sinaas: afgeworpen. Naast al de 'aangevreten'onsjes is er nog één extra af :errugcool:
Het heeft me toch moeite :pf::pfff: gekost. Het is namelijk weer onregelmatigheid troef hier in huize Lottli: extra vergaderingen, geen vrije dag omdat er zo veel te doen is, echtgenoot géén avond thuis en ga zo maar door. En blijf dan maar in het gareel:oops01: Nog twee weekjes volhouden:!:
Eergisteren de examenuitslagen van VMBO KBL/BBL. We hadden 100% geslaagden en zijn dan ook beretrots :ja: op onze leerlingen.
Hopelijk is het vanavond fietsweer. Dan kan ik - net als maandag - een heel eind gaan fietsen:wielrennen: om het voetbal:voetbal1: te ontvluchten. Lekker geen mens onderweg, helemaal 'Remy' in de vrije natuur:vijver: Kwakende kikkers :kermit:en fluitende vogeltjes. Wat wil een mens nog meer? Ja, één ding: nog snel wat extra kilo's kwijt. HaHa.

:eenprettigedag:
Lottli

June 13, 2008 om 02:05
:bonjour:,

Wat ben je toch flink! Gefeliciteerd met dat onsje! Vooral als je het zoveel moeite heeft gekost is het extra waardevol....
Ook van harte met de examenresultaten van je school! Je kunt wel merken dat dit alles een grote opsteker voor je is, want het enthousiasme vliegt weer uit je tekst!
:eenprettigedag::totmorgen01:
Onbekend
June 13, 2008 om 03:11
Hoi Lottli,

het is ook niet eerlijk he...alles wat je in je mond stopt rent direct door naar die weegschaal, hup bijgekomen, maar alles wat je afslaat doet er véél langer over om die weg af te leggen. Mijn zoon stelde daar van de week een vraag over. Ja, ga dat maar eens uitleggen...kinderlogica.

Nou je bent weer op de goede weg. Nou nog "even" al die verleidingen weerstaan......

Succes en doe de kikkers de groeten!

:bagheera:
Onbekend
June 14, 2008 om 03:47
Yes, één onsje extra eraf....zijn al je inspanningen niet voor niets geweest!!! Goed hoor:cheerleader:.

Nog twee weken en dan heb je al vakantie....dat is een groot voordeel van het werken op een school. Sterkte nog even de komende twee weken.
Heb je al plannen voor de zomervakantie?

Wat voetbal betreft: heb je geen extra tv? Bij ons was het: voetbal boven kijken (jongste zoon) en een romantische film beneden. Niets gemerkt van dat stomme voetbal. Hoewel ik natuurlijk wel achteraf uitgebreid krijg te horen hoe goed Nederland weer was....daar ontkom je helaas niet aan.
Het duurt gelukkig weer even voor ze moeten spelen.

Een fijn weekend Lottli....

Groetjes :s1uperrietje
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan