Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Ukkelien woog op het moment van schrijven 102.50 kg (bmi: 40.04).

DINSDAG 17 JUNI

Ja, wat een uitkomst zo'n wii dansmat !! Nu mijn man heel veel weg is, heb ik eindelijk wat gevonden om eens een beetje te zweten ( en ik hoop ook calorietjes te verbranden ) Ik heb er gisteren avond wel meer dan een uur opgestaan. Totdat manlief thuis kwam en er ook op wilde :?::!: Nou moet ik nog op zoek naar zo'n tweede mat. Dan kunnen we het samen doen. Maar,............dat is nou juist het probleem. In heel Nederland ( over Belgie weet ik het niet ) zijn er haast geen spullen meer voor de wii te krijgen. Iets met een leveringsprobleem.
Vanavond is hij weer weg, dus wie weet doe ik nog een poging. Dit vind ik nog leuk ook.
Op de achtergrond hoor ik het geschater van mijn dochter en mijn oudste zoon. Hij geeft haar een toetje ;), onder toezicht van mijn jongste zoon. Ze zijn een beetje aan het knoeien, maar dat geeft niks. Hier kan ik nu echt van genieten.
Nou het is bijna tijd voor de eerste om naar bed te gaan, en als alles ligt ga ik eerst in alle rust van een beker koffie genieten.

MAANDAG 16 JUNI

Net nu ik nog even wat in mijn eigen dagboekje wilde schrijven schrikt mijn dochter wakker. En ze is boos.............heel boos. Ja, dat is er 1 met karakter. Heel anders dan de jongens. Dus iedereen nog een hele fijne dag en tot morgen :doei:

ZONDAG 15 JUNI

Druk, druk, druk, druk,..... Maar dat geeft niet. Toch nog even snel een berichtje. De hond van mijn schoonouders heeft puppy's !! Het zijn er 7. Ik vind het altijd erg leuk om te zien, en omdat de moeder hond mij goed kent mag ik er ook gewoon bij komen. Verder heb ik de aannemer ervan weten te overtuigen dat de deuren in het huis moesten. Nu kan onze kleine hond gelukkig niet meer op de stijger komen. Pffff, weer een zorg minder.

Verder hebben we aan mijn man een wii dansmat gegeven. Is erg leuk. Ik had al heel snel het zweet overal, dus wie weet helpt het ook in de strijd tegen de kilo's.

Nou, dit was even een kort berichtje. Later meer. Nu is het toch echt bedtijd voor mij als ik morgen nog een beetje goed wil functioneren.
:goodnight:

VRIJDAG 13 JUNI

:goeiemoggel: Allemaal,

Als ik hier naar buiten kijk ziet het er veelbelovend uit. Hier en daar een wolkje en zelfs een beetje zon. Vandaag komen ze met 5 mannen het dak verder dichtmaken, dus ik hoop dat ze er vandaag niet vanaf regenen ( net zoals gisteren middag ). Jammer was dat er dus weer een hoop is ingeregent. De plassen stonden alweer in de slaapkamers.

Nu merk ik ook gewoon aan mezelf dat ik gewoon een mega stress-eter ben. We wonen nu al ruim een jaar in een tijdelijke woning, waar we zo snel mogelijk uit moeten. Een heleboel is dus nooit helemaal uitgepakt in afwachting van de volgende verhuizing. Het komt dus ook nog wel eens voor dat we iets zoeken........ Maar, in welke doos zat dat nou ook weer ??? Verder helpen we zelf zo veel mogelijk mee met de aanbouw van de nieuwe woning. Er moet een heleboel geregeld worden, waar je eigenlijk nog nooit mee te maken hebt gehad. Dus je loopt je constant af te vragen; vergeet ik niks, doe ik het wel goed. Maar we komen er wel. Thuis gaan natuurlijk ook nog de gewone bezigheden door. Het huis moet toch een beetje netjes zijn, de was moet gedaan, de kinderen moeten naar school, zwemles en natuurlijk nog spelen met vriendjes............ Maar het eind is gelukkig in zicht. Als het dak eenmaal dicht is zijn we niet meer zo afhankelijk van het weer.

Ja, en ondertussen proberen we ook nog aan de lijn te doen. Mijn lieve man vind dat ik daar beter even mee kan wachten. Dus, ik doe mijn best, en ben er van overtuigd dat het na de verhuizing zeker beter zal gaan.

Verder liep onze kleine jack-russel ( met 1 oog ) gisteren weer op de steiger. We konden hem er niet van overtuigen dat hij beter op de grond kon lopen. Alle andere grotere honden liepen beneden. Dus, dat beviel hem wel. Was hij eindelijk ook eens een keer de grootste.

Nou, dat was het even voor vandaag. Ik kom later nog even terug om nog even in julie boekjes te lezen. Een hele fijne dag allemaal...

:liefs2::maverisa:

June 13, 2008 om 03:20
Hoi hoi,

Dat is natuurlijk ook niet gemakkelijk... zón onrustige omgeving.
Overal is wat, veel te druk, teveel tegelijk en een onregelmatig leven.
Misschien heeft je man ook wel gelijk hoor.
Afvallen gaat het gemakkelijkst als je een beetje tijd er voor neemt.
Tijd voor een goede maaltijd, tijd om te bewegen, tijd om te ontspannen en om alles op te schrijven wat je eet.
Lijnen kost tijd, een goede investering, ook voor later.
Maar er moet wel ruimte voor zijn in je leven.

Je kan ook zeggen, wat maakt die plas nu uit, ik ga aan mezelf denken.
Een gezond lijf gaat voor alles nietwaar?
Dan komen die dozen uitpakken later wel.
De keuze is aan jou.
Maar 2 dingen goed doen is lastig, dus je zult wel moeten kiezen.

Veel sterkte daar in de verbouwing en ik hoop dat ze vandaag het dak dicht krijgen.
Er komt wel weer regen aan maar wie weet blijft het bij jou droog.

Fijn weekend alvast en die kleine hond moet je maar eens streng toespreken.

:biebelebonsje:
June 16, 2008 om 04:11
Hoi hoi,

Leuk hoor puppy's........ wij willen ook zo graag een hondje maar het kan niet.
We werken allebei fulltime en dat is niet eerlijk.
En de hond kan niet mee naar het werk.
Dus dat word niets.

Fijn dat je deuren nu in het huis zitten, scheelt weer een hoop ongerustheid.
Nu de rest nog.

Die dansmat is misschien wel de kip met het gouden ei voor jou.
Lekker hupsen op muziek en de kilo's smelten weg.

Succes van de week

:biebelebonsje:
June 16, 2008 om 08:48
Bedankt voor je berichtje.
Nieuw leven is altijd leuk en vertederend. Ik zelf smelt altijd voor kleine, jonge dieren en dieren in nood.
Mijn dochtertje had op de papa-dag op school (vrijdag) een musje gevonden dat nog niet goed genoeg kon vliegen om terug in het nest te raken. En mijn man koon het niet terugplaatsen daar het nest net onder de dakpannen, van het afdak op school, zat. Dus hij had het mee naar huis. Ik nben onmiddellijk naar de dierenspaciaalzaak gereden en had het nodige voedsel gekocht. Het smulde en dronk goed en was levendig. Het vloog rond in onze woonkamer en had een kooitje als het wou rusten. Je kon het met alle gemak vastnemen of het kwam zelf op je schouder zitten om zich dan in je haar te nestelen.
MAAR mijn oudste dochter had er zondag rond 16 u parfum op gespoten zonder dat ik het wist. Gevolg: musje kreeg epileptische aanvallen. Slechts een uur later rook ik wat er was gebeurd. Musje 3 x gewassen en gedroogd, dicht bij me genomen en in de zon achter het raam gezetn. Maar maandag heeft het beestje jammer genoeg de geest gegeven. Het was dan wel een mus maar ik was er toch van aangedaan.
Ben daarom blijk dat je kleine hond nu de gevaarlijke stelling niet meer op kan. Ben je toch meer op je gemak.
Heb al veel gehoord over zo'n wii. Is inderdaad misschien gemakkelijk: lichaamsbeweging zonder dat je je huis uit moet. Leuk voor in periodes met minder tijd.


groetjes,
Blijke
June 17, 2008 om 03:42
Hee......... dochters gaan voor he?
Dan krijgen we gewoon vandaag een nieuw verhaaltje van je.

Fijne dag

:biebelebonsje:
June 19, 2008 om 04:17
Hoi hoi,

Leuk hoor zón WII ik heb er geen centjes voor over want mijn paardje kost me echt al heeel veeeeel.
Dus geen nieuwe hobby erbij hier.
Maar biebel is wel jaloers want het klinkt heerlijk.
En je hebt er reuze plezier in zo te lezen.

Lekker doen en genieten

:biebelebonsje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan