Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Bentley woog op het moment van schrijven 65.60 kg (bmi: 25.95).

:goeiemorgen::goeiemorgen:

Vandaag heb ik een beter gevoel bij het afvallen, niet dat er al iets af is, maar gisteren ben ik naar de reformwinkel geweest. Daar heb ik goed advies gekregen, en heb slankheidskruiden thee gekocht. Deze bevat o.a. berkenblad wat goed is om vocht af te drijven en kruiden die de nieren activeren. Ook heb ik een reinigingskuur gekocht. Deze pillen op kruidenbasis moet ik 2x per dag innemen met een grote hoeveelheid water. Ze reinigen de darmen, en andere organen in het lichaam. Ook zorgen ze voor een fit gevoel.
Gisteren dus 3 koppen thee gedronken en 2 pilletjes ingenomen, en jawel hoor, ik loop goed naar het toilet.:lezenopdewc:

Ben gisteren lid geworden van een club op valtaf, een nieuwe start heet het. Nooit eerder gedaan, maar wie weet draagt het iets bij. Ze wegen elke vrijdag en geven dan de stand door. :weegschaalrose:
Weer een extra stokje achter de deur, zullen we maar zeggen. De club is gisteren gestart, dus als iemand nog mee wil doen, meld je dan aan.

Om half 11 moet ik in de kerk zijn voor de begrafenis, Bert heeft het erg druk, dus ga ik alleen. Ik vind het niet zo erg, want hij kent de vader van Peer niet. Peer is getrouwd met mijn beste vriend, dus Bert had eigenlijk wel tijd willen maken. Maar door de begrafenis van vorige week, en de dingen daaromheen is er al veel blijven liggen. Hij is al Elke dag vam 's morgens tot 's avonds laat aan het werken om de klanten tevreden te stellen en de achterstand bij te werken, dus heb ik gezegt dat hij zich niet in alle bochten hoeft te wringen om mee te gaan.

Wens jullie een fijne dag,
:bentley:

June 13, 2008 om 03:24
Hoi hoi,

Ik wil je langs deze weg...... veel sterkte wensen voor vandaag.
En dan toch, ondanks deze treurige gebeurtenis alvast een fijn weekend.

:biebelebonsje:
Onbekend
June 13, 2008 om 06:34
Hoi Esther, veel sterkte op de begrafenis vandaag. Jullie hebben ook al wel je deel gehad de laatste tijd he ? En vlot het een beetje met die natuurmiddelen. Ik ben bijna toe aan mijn derde doosje berkenthee + ik neem ook nog tabletten op basis van kruiden om water af te drijven. Ik voel het verschil wel zeker 's avonds. Normaal gezien zijn mijn enkels en voeten veel dikker en heb ik er echt pijn aan en dat is al veel beter geworden. Ik zou enkel nog wat meer beweging moeten nemen maar meestal ontbreekt mij gewoon de tijd ervoor. Ik ga eens een kijkje nemen op die nieuwe club, misschien komen we mekaar daar wel tegen dan :haha: een nieuwe start :mmmm, daar ben ik ook wel voor te vinden.
Nog een fijn weekend gewenst.
Groetjes,
Nicky
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan