Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Plectrude woog op het moment van schrijven 59.30 kg (bmi: 22.32).

Woei, blijkbaar ben ik er toch in geslaagd m'n gewicht naar beneden te krijgen tijdens m'n examens. Zondag stond er een mooie 59.3 op de weegschaal bij een vriendin. Hopelijk heb ik er intussen niet alles weer aangevreten, want het dieten en het sporten staan toch eventjes op een lager pitje. Met het weer van de voorbije dagen/weken is het meestal aan het regenen als vriendlief en ik besluiten te gaan lopen en ook bij de karate lijkt er altijd iets tussen te komen:|
Vrijdag is de dag des oordeels, dan kan ik normaalgezien weer op de weegschaal bij m'n ouders staan.

Met m'n examens lukt het voorlopig wel. één examen ging iets minder, maar daar ben ik hopelijk toch nog voor geslaagd en m'n ander examen ging super (vermoed dat ik wel een 15 of meer zal hebben:) ) Nu voor maandag nog een taak indienen (handig om de keuze te hebben tussen een taak en een examen) en 25/6 heb ik m'n allerlaatste examen, maar dan ook echt wel nog een moordvak...

groetjes

June 14, 2008 om 11:46
hey meid!

ik zit ook in het derde jaar, dus we hebben ongetwijfeld in het eerste jaar samen les gehad (inleiding tot de kunstgeschiedenis, historische kritiek, inleiding tot de wijsbegeerte, ...)
welke minor heb je? ik heb geschiedenis. ik heb geen kunstgeschiedenis gekozen omdat ik echt geen zin had in muziekgeschiedenis en architectuur! :-D beeldende kunst daarentegen vind ik altijd wel interessant. ik heb ook twee jaar kunsthumaniora gedaan (St. Lucas), dus ik heb vanuit het middelbaar wel een zeer stevige kunst-basis :-)

Jij ook nog succes met je examens hé! ik zie dat je er ook niet zo veel meer moet? Het einde is in zicht :)

Liefs,
Lora
Onbekend
June 16, 2008 om 04:01
Hoi,
Ik heb ondertussen nog 1 examen gehad, echt een moeilijk en dat ging goed! Morgen heb ik er weer 1, en kmoet vandaag echt nog kei-veel doen, kheb er al geen zin meer in in dat blokken. Maar we houden vol é. Met de lijn gaat het ondertussen iets minder goed, ik zit terug op mijn startgewicht, maar de examens gaan nu voor dus ik probeer me er niet druk in te maken. Mijn examens volgen elkaar nu ook in zo'n tempo op dat het echt wel stresse is en gewoon snel een lasagna of pizza in de oven is. Ik ben juist hetzelfde, me goed houden en dan hup 2 dagen voor het examen, de snoepkast in.
Na de examens begin ik er trug aan met goede moed.
Bij jou gaat het de goede kant op zie ik, doe zo verder !! Ik heb mijn laatste examen ook de 25ste, nog een dikke week en we zijn er vanaf !
Veel succes nog met de examens en met de lijn.
Groetjes Lindy xx
June 17, 2008 om 03:35
Hoihoi!
Ik heb vrijdag (de 20ste dus) al mijn laatste examen. 'k Het wel niet zo'n goed gevoel erover nu, dus ik gok dat ik best een zware tweede zit zal hebben. Niet echt mijn gewoonte, maar ja. Dat komt er dan van als je een semester heel veel taken en papers EN een excursie naar het buitenland hebt EN een Bachelor-scriptie moet schrijven EN ook nog eens moet verhuizen twee weken voor je eerste examen.
Dus ik ga mezelf er niet kwaad in maken :)

Ja, Doctor is inderdaad een berucht persoon. Zijn bijnaam in de archeologie is de 'strandjanet' :) Dat heeft vooral veel te maken met zijn gedrag op stage in Bulgarije. Naar ht schijnt is hie ook nogal een flierefluiter wat vrouwen betreft, en natuurlijk is hij super-ijdel :)
Och ja, genoeg archeologie-proffen zijn eerder karikaturale individuen, en ik veronderstel dat elke vakgroep die wel heeft!

Veel succes nog met de exaampjes hé!

Liefs,
Lora
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan