Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, June 13, 2008

Smossie woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 27.34).vandaag met de kids gaan shoppen en me eens lekker laten verwennen.
Zalig was dat maar morgen weer gaan werken dat is iets minder maar ja. Der zonder kunnen we niet hé

wou dat het al 4 juli was dan start mijn verlof, zalig hoop ik:zon:

June 14, 2008 om 11:52
Jammer dat je de moed kwijtraakt. Ook gedacht aan een dietist/sportinstructuer? Als ik zie wat je eet, is dat heel erg weinig en ook onvolledig. Je mist bijv zuivel.
Ik hoop dat je de moed terugvindt en goed voor jezelf zorgt met voeding en beweging.
June 14, 2008 om 12:00
alvast bedankt voor de suggestie, ik heb al twee maal een dietiste geraadplaagd. De eerste keer ben ik goed afgevallen, ik kwam van 65 kg en ben gegaan naar 58. Dit is wel al een aantal jaren geleden ondertussen heb ik twee kids en toen is mijn gewicht naar 71 gevlogen, een tweede keer geprobeerd vorig jaar maar ben toen niet verder geraakt dan 63 en na de winter was ik er alweer 71 . Ik heb het dieet een maand geleden erweer bij genomen maar kreeg er geen gram meer vanaf ( bij wijze van spreke )vandaar dat ik dan gestart ben met start to run. TJa misschien zal ik maar moeten geloven dat het kwestie van volhouden is. Vetmassa moet allemaal omgebouwd worden in spiermassa. Ik ga het toch vol houden. En zuivel eet ik eigenlijk wel hoor ( ik wissel af met kaas ipv mager beleg.) Maar van dat te weinig eten heb ik nog al eens iemand horen zeggen. Zal er iets variatie in brengen en ga toch proberen door te zetten.
June 15, 2008 om 14:12
hoi Smossie,

Bedankt voor je berichtje! Ik denk dat je té weinig eet. Ik at dit toen ik aan het afvallen was:

ontbijt: 40 gram all bran flakes, 150 ml magere yoghurt, 1 kiwi
tussendoor: 2 stukken fruit en 250 ml vifit light
lunch: 2 volkoren boterhammen, halvarine, mager beleg
tussendoor 1 volkoren boterham, halvarine, mager beleg
diner: 200 gram aardappelen, 200 gram groentes, 100 gram mager vlees/vis
's avonds: rauwkost en klein glas magere melk

Daarnaast deed ik 6x per week aan sport en zo viel ik in 5 maanden tijd 27 kilo af. Wel zwaar af en toe, maar meer dan waard! Af en toe nam ik wel eens wat lekkers maar bijna niet.

Succes!

liefs,
katje
June 16, 2008 om 05:08
Hoi Katje,

merciekes ik zal het dan toch maar moeten geloven dat ik iets te weinig eet, ze hadden me er al eens opgewezen maar ik dacht mijn tussendoortjes tja dan kan ik daar al niet van bij komen. Ik ga er dan toch maar op letten en misschien ook wat extra fruit.
6x/week sporten dat zie ik niet haalbaar ( 2 kids + 12u systeem als job ) ik ben al blij als ik 3x/week kan gaan lopen (start to run)

Sinds ik dat doe voel ik me al een stuk beter in mijn vel, minder moe en gefrustreerd. Alleen als ik op de weegschaal ga staan is het telkens een grote releurstelling en een nog grotere als ik me in de spiegel zie bij het shoppen.

Het is te hopen dat er nu wat verandering in komt maar met deze site is het alk wat makkelijker om de moed niet op te geven.

Alvast bedankt voor de tip en je reactie dat geeft me moed.

Groetjes en meciekes
smossie
June 16, 2008 om 07:50
Hoi hoi, nou niet de moed verliezen hoor.
Je doet het hartstikke goed, en wie weet gaat het met deze tips wel een stuk makkelijker qua afvallen.
Ik hoop het voor je.
Bedankt trouwens voor je berichtje, fijn toch dat we elkaar zo kunnen steunen. Dan voel je je er ook niet zo alleen voor staan.

Lieve groetjes Marga
June 17, 2008 om 04:05
merciekes voor de reactie juud81,

het was graag gedaan.
Ik weet het toch allemaal niet meer hoor.
Hoe meer ik op mijn voeding let hoe meer mijn weegschaal de lucht in gaat. Het is misschien maar met kleine beetjes maar die maken het op het laatste wel zwaar.
Ik heb me voorgenomen om maar een paar keer op de weegschaal te gaan staan en niet meer elke dag want ik wordt er onnozel van.
Maar ik blijf er de moed in houden en zal op mijn eten blijven letten en zal blijven sporten. Ooit zal der toch eens iets moeten veranderen hé

bye smossie
June 18, 2008 om 14:54
pff,

vandaag heb ik me toch weer niet kunnen bedwingen om op de weegschaal te staan. Weer niks af. Allé ik heb even getwijfeld of ik vandaag ging lopen maar toen dacht ik weer aan de kilo's en ben toch een 30 minuten gaan lopen. ( in totaal 20' lopen en 10' goed door stappen) Het was puffen maar nadien weer een tof gevoel.
Ik heb me eens lekker laten verwennen (pedicure) en dan in sneltempo de kids gaan halen aan school.
Dan zijn we samen gaan shoppen en bij Mc Donalds langsgeweest. Voor mij een salade menu, een hele eer van mij dat ik geen fritjes heb besteld. De verleiding was toch te groot als de kids er lieten liggen, tja heb er dan toch een miniportie gegeten.
Ik was fier op mijn eigen. :jippie:
Allé ben benieuwd of ik morgen een verschilleke merk

Nu nog een beetje TV kijken en dan nog wat opruimen

Salukes
June 20, 2008 om 03:59
Hallo juud,

we gaan er samen tegen aan !!! Het zal en gaat ons wel lukken. Is morgen niet dan misschien volgende jaar wel hé ha ha :deoverwinning:

Hou de moed erin en ga er voor
Groetjes Smossie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan